Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megalázónak érzem ezt. Mi a helyes ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Úgy érzem el fogok veszíteni valakit aki korábban fontos volt. Ha lehet ilyet mondani, barátok voltunk de én belezúgtam és elmondtam neki. Ő ezt nem tudta elfogadni.
Egy ideje egyre csökken a kommunikáció köztünk. Ezt én akartam így. De pár napja azon idegeskedek hogy teljesen elveszítem. Ez nagyon megalázó számomra mert gyakorlatilag nem keres. Én mégis ilyen hülye vagyok hogy aggódom emiatt. Képes lennék a kedvéért kutyába lemenni szerintem....
Ilyenkor mi a helyes? Kommunikáljak vele vagy nem érdemes? Hogy kezeljem őt, ha nem.érdeklem. tényleg roppant megalázó ez számomra hogy a semmi után szaladok....
2019. okt. 6. 10:14
1/6 Diazepam válasza:
Mi értelme megalázni magad? Elutasított, tovább kell lépned. Szerinted mit érsz el ha továbbra is kommunikálsz vele? Te mit éreznél valaki iránt aki nem jön be, elutasítod, de fut utánad?
2/6 A kérdező kommentje:
Ő próbálna velem továbbra is jó viszonyban lenni de én elutasítóan reagálok de most valami miatt tényleg megijedtem holott tudom hogy felesleges...
2019. okt. 6. 10:38
3/6 anonim válasza:
Nézd, megtarthatod a döglött kutyát is, annyi értelme volna annak is. Tapasztaltam, hátat kell fordítani. Bármennyire fáj is.
4/6 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Ne legyél hülye! Minek akarsz hozzá ragaszkodni? Tudja, hogy kínlódsz miatta, neki meg fényezi az egóját. Szakíts meg vele minden kapcsolatot, gyászold meg és annyi. Aztán találsz olyat, akivel kölcsönös és nagyot röhögsz ezen.
5/6 anonim válasza:
Lehetne tobb tartasod. De ha ennyire utalod magad...
6/6 anonim válasza:
Nagyon helyesen tetted,hogy csökkentetted a kommunikációt,jobb lenne ha teljesen megszüntetnéd,mert így nem leszel túl rajta.Ne tedd nevetségessé magad azzal,hogy szaladsz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!