Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki úgy érzi a másikról nem ő az igazi akkor az mindig helyes megérzés?
Figyelt kérdés
Mármint sokan úgy érzik hogy az adott személy az igazi társuk aztán eltelik egy kis idő és rajonnek mégsem. Itt előfordul hogy tényleg jól érzik de az is hogy valójában kiderul később mégsem.
S mi van a fordított verzióval? Ha valamiért elbizonytalanodsz az mindig annak a jele hogy tényleg nem vele kellene lenned vagy lehet annak is hogy de igen csak valami megzavart?
2019. jún. 30. 18:40
2/5 anonim válasza:
Szerintem van,ha az illető fél.Vagy más gondjai is vannak.Olyankor pedig borulátóbb,lemondóbb,paranoidabb pár ember.
3/5 anonim válasza:
Nincs igazi. Kompromisszumok vannak. Ezt kell eldönteni magadban, hogy mennyire kompromisszumot vagy képes/hajlandó kötni az illetőért.
4/5 anonim válasza:
Ez egy érdekes kérdés, már én is gondolkoztam rajta. Szerintem a válasz többnyire igen. Mármint igen, helyes megérzés.
5/5 anonim válasza:
Van, hogy utólag jössz rá, hogy ő volt az, amikor már elszalasztottad ,de még ilyenkor is van rá lehetőség, hogy megkeresd, ezzel már nincs vesztenivalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!