Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A buszon szoktam látni egy helyes férfit. Hogy kezdjek el vele beszélgetni, ismerkedni?
Reggel egy busszal megyünk, délután egy busszal jövünk. Remélem, szimpi vagyok neki, mert majdnem mindig odaáll, vagy ül, ahol én vagyok :) az úton sokszor lefelé néz, mintha nem merne rám nézni, vagy nem tudom, ez mit jelent :)
De mivel nem egy helyen szállunk le,fel, ezért így a buszon elég kínos elkezdeni beszélgetni, nem? Főleg, hogy ugye vannak mások is rajtunk kívül :))
Sehogy! Ne zaklasd, mert lehet hogy a kedvenc zenéjét hallgatja, vagy éppen 17 ismerősével beszéli meg a nagy semmit szimultánba a messenger-en. Meg amúgy is, ultra gáz, ha egy idegen odalép egy idegenhez és ismerkedni akar vele. arra ott van a facebook, írd meg neki hogy "teccel he". Ennyi energiabefektetés bőven elég, megnézi a fotóid, majd ha érez magában szexuális vágyat, akkor úgy is jelzi hogy "oké, dughatunk".
Aztán abban is igazad van, a buszon még többen vannak, és az már egy embertelenül kegyetlen környezet. Én a te helyedben fel sem szállnék a buszra!
Rém kínos buszon beszélgetésbe elegyedni. Még senki sem csinálta, sőt, egyetlen egy pár sincs, aki így jött volna össze. Micsoda egy világ, hahh, az ember beszélgetne mással, főleg egy tomegkozlekedesi eszközön? Nonsense. 🙂
31F
Ha legközelebb látod, ülj belülre, úgy hogy neki is tudj véletlenül helyt adni. Aki meg le akar ülni melléd mondd neki hogy foglalt. Ha látod felszállni és arra megy feléd akkor mondd neki hogy üljön le ide melléd. Ha nem ül mellette senki akkor te csináld ezt, vagy ha mégis van valaki akkor állj meg mellette. Egy kicsit csacsogj neki! Kamuzz, "Nem láttad a tárcámat?" vagy hasonlót. Kérdezd meg hova tart, mit dolgozik, ha esetleg zenét hallgat kocogtasd meg a vállát, és kérdezd meg mit hallgat. Mielőtt leszáll feltétlenül kérdezd meg a nevét, és mondd el neki a tiédet. Ha nincs párja bejelölheted és innen mehet a csevegés tovább.
Ha mogorva vagy rossz kedvű ne idegeskedj, mindenkinek lehetnek rossz napjai, ez ne tántorítson el.
Hajrá! :)
Nem szokott zenét hallgatni, sem mobilozni útközben, és egyedül szokott utazni legtöbbször.
Mivel nem tudom a nevét, ezért nehezen jelölhetném be facebookon. És én is beléd tudnék kötni, hogy a fb nem társkereső :D
4-esnek köszönöm, nagyon aranyos vagy! Sajnos legtöbbször nincs ülőhely, vagy csak 1-2 :((
1.-nek igaza van.
Pedig a busz jó vadászterület, főleg a sulis járatok.
Szia,
Itt viszont elkezhetsz velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!