Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam gyogytornan 1 helyes fiúval h kezdjek el vele beszelgetni?
Szia. Kérdezd meg ő miért tornázik, tetszik a cipője ( ha gyógytornán egyáltalán viselnek cipőt... ) milyen napja volt stb... :)
Sok sikert (:
Kínáld meg valamivel!
Vigyél valami nagyon finom cukrot vagy csokit vagy nem tudom mit ami finomnak néz ki és alapból nem utasítja vissza az ember, mint mondjuk egy szimpla rágót.Akár raffaeló vagy valami csokis finomság. Bár a rágó se rossz ötlet.
Szóval: " Szia! Látom te már túl vagy a tornán. Kérsz egy cukrot?" - mosolyogva felé nyújtod a zacskót hogy tudjon választani belőle és alapból ne mondja hogy "köszi nem"
Miután megtorpanásra késztette a kínálásod, és nem viharzott tovább bemutatkozol: " Egyébként Nagy Jolánka vagyok!" Ha nem mutatkozik be akkor vagy bunkó vagy akkora hatást tettél rá, vagy már a cukrot szopogatja és nem tud beszélni. Akkor mondhatod ezt: " Bocs , nem értettem a neved!" akkor biztos bemutatkozik. Köszöntök és te mész be tornára fejet körbe érő szájjal. Ha nem jön be neki az édesség legközelebb kelbimbóval kínáld! Megjegyezheted hogy " Te vagy az a fiú aki nem szereti az édességet. Megsajnáltalak ezért hoztam egy kis fogadra valót:-)))"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!