Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tetszik egy kollégám.
Hagyd meg a vadászatot a pasinak! Ha tetszenél neki, akkor tudnál róla.
Az meg mi, hogy "csúnya nő a barátnője"? Neki valószínűleg szép. Egyébként sem menő a felszínesség.
Egy 40-es tapasztalt nőnek nem így kellene viselkedni! Nem kislány vagy, ha valamit akarsz akkor ne tini módjára lájkolj hanem mond a szemébe hogy tetszik. Aztán vagy elküld, vagy jó sül ki belőle.
30/F
Szerintem pedig minden válaszban van számodra hasznos infó.
Vagy azt várod, hogy mindenki hazudjon neked, és azt mondja, amit hallani akarsz? Az hasznos válasz, hogy szerintem a csaj ma már volt csaj, tényleg bűnronda, te királylány vagy, a hapsi meg odavan érted? Pedig nagyon nincs így a felnőttek világában. Egy 40+-os pasi leszarja, hogy te lájkokat nyomkodsz a face-en, mint a 16 évesek, de továbbmegyek: szerintem még ki ks röhög.
Az ilyen lájkokat, amik a semmiből jönnek elfeledett, ezeréves képecskékre, KÚRÓLÁJK-nak hívják. Aki ilyeneket nyomogat, hülyét csinál magából, ha a másik nem reagál rá. Mert a szándék vele egyértelmű.
"A kérdező kommentje:
Hát, eddig egyik sem volt hasznos. Nem pontoztam le senkit, de aki csak f.kázni vagy trollkodni jött, az nem érdekel."
1. vagyok.
Az enyém hasznos volt!
Odamész, és ráköszönsz!
Ha érdekled, és hetero, akkor veszi a lapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!