Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Tetszik egy kollégám.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tetszik egy kollégám.

Figyelt kérdés
Régóta tetszik egy kollégám, de a facebookon láttam, hogy kapcsolatban van. Elég csúnya nő volt a barátnője. Ma beléptem, és láttam, hogy a kapcsolatoknál nincs megjeleníthető kapcsolat! Nagyon, nagyon tetszik, fizikailag is, lelkileg is. Én egy évvel vagyok fiatalabb, mint ő, és úgy gondolom, hogy a volt barátnőjénél helyesebb vagyok sokkal. Viszont régóta egyedül vagyok, kiestem a praktikákból. Mindketten negyvenesek vagyunk egyébként. Most nyomtam egy like-t egy kis képre, amit kitett a facebookra. Mit tegyek még? (nő vagyok, ő férfi)

2019. okt. 5. 20:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Menj oda, és köszönj!
2019. okt. 5. 20:29
 2/13 anonim ***** válasza:
41%

Hagyd meg a vadászatot a pasinak! Ha tetszenél neki, akkor tudnál róla.

Az meg mi, hogy "csúnya nő a barátnője"? Neki valószínűleg szép. Egyébként sem menő a felszínesség.

2019. okt. 5. 20:33
 3/13 anonim ***** válasza:
58%

Egy 40-es tapasztalt nőnek nem így kellene viselkedni! Nem kislány vagy, ha valamit akarsz akkor ne tini módjára lájkolj hanem mond a szemébe hogy tetszik. Aztán vagy elküld, vagy jó sül ki belőle.

30/F

2019. okt. 5. 20:34
 4/13 anonim ***** válasza:
19%
Nem helyesebbnek kell lenni, hanem értelmesebbnek meg értékesnek. Sok csinos lány/nő van, csak mindegyik idióta és üres. Ezt bárki megtudja csinálni.
2019. okt. 5. 20:42
 5/13 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
71%
Ülj. Feküdj. Pitizz. Gurulj. Mittomén'. Végezz valami passzív tevékenységet. Lesznek olyanok, akik rád fognak mászni. Talán a kollégád is köztük lesz.
2019. okt. 5. 20:46
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk, mielőtt kombinálsz, derítsd ki, hogy nem-e csak elrejtette előled, meg más idióták elől a kapcsolati státuszát.
2019. okt. 5. 20:51
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát, eddig egyik sem volt hasznos. Nem pontoztam le senkit, de aki csak f.kázni vagy trollkodni jött, az nem érdekel.
2019. okt. 5. 20:54
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem pedig minden válaszban van számodra hasznos infó.

Vagy azt várod, hogy mindenki hazudjon neked, és azt mondja, amit hallani akarsz? Az hasznos válasz, hogy szerintem a csaj ma már volt csaj, tényleg bűnronda, te királylány vagy, a hapsi meg odavan érted? Pedig nagyon nincs így a felnőttek világában. Egy 40+-os pasi leszarja, hogy te lájkokat nyomkodsz a face-en, mint a 16 évesek, de továbbmegyek: szerintem még ki ks röhög.

Az ilyen lájkokat, amik a semmiből jönnek elfeledett, ezeréves képecskékre, KÚRÓLÁJK-nak hívják. Aki ilyeneket nyomogat, hülyét csinál magából, ha a másik nem reagál rá. Mert a szándék vele egyértelmű.

2019. okt. 5. 21:19
 9/13 anonim ***** válasza:
63%

"A kérdező kommentje:

Hát, eddig egyik sem volt hasznos. Nem pontoztam le senkit, de aki csak f.kázni vagy trollkodni jött, az nem érdekel."

1. vagyok.

Az enyém hasznos volt!

Odamész, és ráköszönsz!

Ha érdekled, és hetero, akkor veszi a lapot!

2019. okt. 5. 21:20
 10/13 anonim ***** válasza:
25%
Kész, nyomtál egy lájkot az egyik képére, ezzel megtettél minden tőled telhetőt, a többi a férfi dolga. Aztán ha nem veszi a lapot, még mindig jöhetsz sírni a gykra hogy a férfiak milyen bunkók
2019. okt. 5. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!