Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kollégám, aki tetszik. Ma történt valami, aminek nagyon örültem, de aztán egy pletyka letörte a kedvem teljesen. Kifejtem lenn, mi a véleményetek?
Szóval ez a kollégám aki tetszik sohasem túlórázik. Nem lusta, és nem utálja a munkáját, de bőven elege van belőle a kötelező mennyiségben, mintsem hogy önként és dalolva bejöjjön amikor nem muszáj. De mivel hazamegy ha muszáj, mínuszban van a kontója. És ma szabadnapja lett volna, mégis itt volt, nagyon megörültem neki, hogy láthatom, meg végre nem lesz mínuszban. Mondtam is ezt neki, mondta mindenkit jobban érdekli, hogy mínuszban volt, mint őt... Aztán dumáltunk, ráérős helyre osztották be, mondjuk engem nem. :D Szóval tökre örültem meg minden.
Aztán órákkal később taliztam egy pletykás hapsival, jóban vagyunk vele. És akkor ő mondta, vigyorogva, hogy bejött túlórázni X... (X aki nekem tetszik) Mondom tudom, találkoztam vele, végre nem lesz mínuszban a kontója... (Előtte sose fedném fel, hogy nekem tetszik X, mert 10 perc múlva az egész épület tudná) Ő meg csak vigyorog, hogy aha, a kontója miatt túlórázik... Én meg nem értettem, erre mondja, hogy ha a kontójának hosszú szőke haja van, akkor tényleg az foglalkoztatja annyira, hogy bejöjjön miatta túlórázni. Hát valóban X-et nem érdekli hogy mínuszban volt, meg is lepett, hogy mégis bejött, ezért logikusnak tűnt, hogy nő lehet a dologban. Összeugrott a gyomrom rögtön. Na most ebből a hapsiból nem nehéz bármit is kiszedni. Kérdezem tőle, úgy érted, kifejezetten egy nő miatt van itt ma? Hát nem a kontója miatt, az biztos, mondja. Mondom ki az? Mondta, melyik osztályhoz tartozik, és ki ismeri a lányt. Mondom de ez biztos? Vagy valami hülye pletyka? Mert látásból már ismerem, akiről beszélt, nagyon szép lány. Egyik legszebb a cégnél vagy mi... Ha ő az, és tényleg alakul köztük valami... Mondta erre, hogy látta őket kettesben, a lány dolgozott, X meg támasztotta a munkakocsiját.
Elment a pletykás, én meg győzködtem magam, nincs ebben semmi, hisz pár óraval korabban velem dumált kettesben, mégsincs köztünk semmi. Mínuszban van a kontója, biztos rászólt a managere.
Na, aztán most van ebédszünetem. Az asztalnál (se X se a lány nem volt ott, másik szünettel mennek) felröppent, hogy X bejött túlórázni, csoda történt. De ketten, akik közül az egyik a pletylás hapsi, mondták, hogy nagyon nagy lehet a szerelem. Erre felkapták a fejüket páran, hogy mi? De aztán nem lett kifejtve, mert senki se tudott semmi biztosat, szóval nem tudom, ez akkor csak egy hülye pletyka-e...
De mert ez nem játék, szamomra nem? Hónapok óta oda vagyok titokban ezért srácért. Fáj a szívem. De ha meg igaz, akkor ne így tudjam már meg, hogy közben meg él bennem a remény, mert nincs lefixálva, hogy igaz... Ha igaz, tudjam meg kerek oerec, ha nem igaz, akkor ne fájdítsák a szívem feleslegesen hülye pletkyákkal! Nagyon fáj ez a téma, meet nagyon vágyódom X után.
Szerintem lett volna pár heted, hogy adj neki jeleket, amiből leveszi, hogy tetszik neked.
Nem éltél ezzel a lehetőséggel..?
Az a véleményem, hogy semmi közöd a sráchoz, és joga van bárkivel összejönni az engedélyed nélkül. Külön vicc, hogy mindenki előtt titkolod, hogy belezúgtál, de tapintatot vársz.
Szállj le a földre!
Ezt nagyon sajnálom:(((((
Minden pletykának van alapja, de hamar kiderül úgyis mi a helyzet.
Légy erős!!
Na én ugyanígy vagyok csak férfi :D
Ha tettszik valaki baszok kezdeményezni, sokszor ezért vagyok egyedül...
Ha a kollegaid nem tudjak, hogy te oda-vissza vagy X-ert, akkor azt sem tudjak, hogy neked rosszul esik ha szoba hozzak a szokevel..
Szerintem a pletykanak van alapja. Ha akarna toled valamit, mar reg lepett volna. Inkabb baratkozz ossze a gondolattal, mert ugy konnyebb lesz elviselned a latvanyt...
Nem nagyon értem a negatív, lehúzó kommenteket...
Nos, szerintem csak a pletykás kolléga hozta hírbe azzal a szőkével. Azért gondolom ezt, mert amikor más előtt ezt mondta, akkor a többiek felkapták rá a fejüket, tehát más nem vett észre ilyen jeleket. Ez a pletykás hapsi meg simán sz...kavaró szerintem. Vele légy nagyon óvatos!
Lehet, hogy a pletykás hapsinak teszik az a szőke nő, azért figyeli kiemelten, hogy ki áll szóba azzal a nővel.
Abban viszont egyetértek néhány eddigi válaszolóval, hogy ha neked tetszik, akkor mihamarabb adj jeleket neki, hogy ha eddig nem alakult neki senkivel semmi, akkor felfigyeljen rád.
Szia!
Először is higgadj le! Oké, tetszik az illető, érzel is iránta. Ő ezt nem tudja, így azt sem tudhatja, neked mi fáj és mi nem. Talán ha odamennél hozzá, meginvitálnád egy kávéra, beszélgetnétek. Így közelebb kerülhetnél hozzá, és tisztázhatnád vele a helyzetet. Igazából ez volna a legérettebb hozzáállás, a kommunikáció.
Másodszor ne légy naiv! Az emberek látják rajtad az érzéseidet, s pláne a pletyós, ki is használják ezt. Szeretik keverni a masszát. Persze tudjuk, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Viszont elhinni sem kell mindent, sem a szívedre venni. Csak úgy tudod meg az igazat, ha beszélsz a pasival.
Amúgy lehet, hogy kavarnak. Ha így van, ezt muszáj lesz megemésztened. Ha számít neked ez a pasi, hagyod boldognak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!