Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 évesen tanultam/tanulok, dolgozom, van 3 lakástakarékom, jó állások állnak előttem, vidám, néha kedves, nagy életösztönnel megáldott lány vagyok.3 kapcsolatom volt összesen egész életemben. Vénlánynak számítoK?
nyilván, bár szerintem 1 ember egyedül, még a 300 ezres fizetésből se fog soha egy pesti panelre se összegyűjteni pénzt kb, ha az albérletárakat beleszámítjuk... kb 10 év csak az önerőt összegyűjteni, és utána még 20 évig fizetheted a hitelt.
sajna.
de persze igen, fontos ez is, csak azért pl én 26 leszek, jövőre végzek az orvosin, aztán házi gyerekorvosnak megyek. régebben gondolkodtam, hogy mentős, vagy ilyesmi, de belegondoltam és hosszú távon nekem az túl stresszes lenne (kábé kiszorítana minden mást a munka) és én azért családot is szeretnék, nem a karrier a mindenem.
Az önvizsgálat és az igények felülvizsgálata soha nem árt.
Lehetsz te bármilyen jó, ha senki nem üti meg a mércét egyedül maradsz.
Akkor is, ha azok akik neked kellenek nem téged akarnak.
Magadon tudsz fejleszteni, tudsz nyitottabb lenni, több mindenkinek esélyt adni, tudsz több időt és energiát a keresésbe fektetni.
Amit nem tudsz, az a másik oldal megváltoztatása, ahhoz az adottsághoz idomulnod kell.
Kétségbe esni még bőven ráérsz, de ha úgy érzed nem jó irányba haladsz nyomj egy újratervezést.
A három lakástakaérkoddal kitörölheted a popód :) Ha öt évvel ezelőtt jártak volna le, akkor tudtál volna velük kezdenj valamit.
Most viszont már nem éri meg elindítani sem.
Dehogy... Manapság már később házasodnak az emberek.
Hogy állnak amúgy a lakástakarékjaid, még 2018 október előtt kötötted őket, amikor még járt rá az állami támogatás?
Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Hát ez fannntasssztikúúúúúúúússs!
Vénlány? ki vagy te mária magdolna?
Nem vagy vén lány, de mostanra nyilván olyan elvárásokkal és egóval rendelkezel, hogy még simán lehet belőled az.
Neked nyilván az önmegvalósítás a célod, ahhoz meg nincs szükséged senkire.
Nem a lakás takarékod fog számítani pártálalás terén. Én 26 vagyok, idén kezdtem egy új szakot levelezőn S épp munkát váltok, lakásra gyűjtök én is. Azt most hagyjuk is hogy kb lehetetlen a mai világban teljesen önerőből ezt létrehozni. Nem, nem vagy vén lány.
Nekem ez a második kapcsolatom amiben vagyok de egy ideje érik bennem hogy nem fogom tudni leélni vele az életem bizonyos dolgok miatt. Pedig képzeld el baromi családcentrikus ember vagyok, mindenem hogy legyenek gyerekeim már akár most is belevágnék ha lehetne.
De asszem én is újra kezdek mindent munka S kapcsolat terén. Én nem érzem magam vén lánynak azt viszont igen hogy azok a dolgok amik nekem fontosak S azok az értékek amiket én képviselek kihaloban vannak a mai világban S engem az rémiszt meg hogy nem találok magam mellé hasonló embert mint én. De nem adom fel, te se tedd légy erős csináld a dolgaid, tegyél érte S sikerül majd.
Sok sikert.:)
Már alapból nem előnyös a megközelítés sem, hiszen racionális javakat soroltál fel és jobb esetben már nem ezek alapján választanak párt maguknak az emberek (normálisakról van szó).
Egy párkapcsolat emocionális teren zajlik és nem racionálison.
Valakit éppen,hogy taszít az,ha valaki ezeknek a racionális javaknak túlságosan nagy feneket kerít és nem képes ezektől egy lépéssel hátrább lépni.
Hiába tanultál, a kiaszott mondatközi, végi írásjelekkel nem barátkoztál meg. Nálam kuka lennél.
Egy diplomás, 31 éves, tökéletes férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!