Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mii lehet ez az egész?! (fiú-lány barátság)
Hol is kezdjem.. Évekkel ezelőtt lettünk jóban, igazabol en neztem ki magamnak mert annnyira szimpatikus volt. Sulve fove egyutt voltunk, termeszetesen jott az a resz hogy beleszerettem. Noje volt akit kidobott miattam de megis azt mondta hogy o nem erez igy. (Igen alapbol ez erthetetlen volt.) aztan fordult a kocka en kezdtem el vele nem foglalkozni, mert nekem lett mas akit o vegig csak szidott es hiaba nyomta a szoveget nekem hogy “te vagy a mindenem”, “eszmeletlenul szeretlek”,”tokeletes vagy” stb, nem erdekelt. Miutan szakitott a baratnojevel neki senkije nem volt evekig, nekem viszont voltak fiuk. DEEEE.. most hogy nekiallt ismerkedni egy csajjal, aki egy idiota raadasul, baromira zavar, pedig azthittem nem tudna mar erdekelni soha. Tapsztalatok ilyen helyzetekkel kapcsolatban esetleg?? Vagy tanács??
19/L
Legközelebb olvasd el normálisan, és az ilyen emberek akik nem tudnak értelmezni 10 mondatot inkább kíméljenek!!!!
Én akartam tőle akkor is és ő nem, nem tettem tönkre a kapcsolatát, az a saját döntése volt hogy véget vet neki!.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!