Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek egy egész este tartó csókolózásról a szerelmetekkel?
22 éves lány vagyok, nem tartom magam szexmániásnak, de nem tudnék egész este csókolózni. Főleg ha a szerelmem. Hamar szex lenne a vége...
Kivéve ha megjött... Akkor meg eleve nincs túl sok csók, mert eleve önkínzás, meg akkor jobban vágyom az összebújós estékre.
Ugyan lány vagyok, de agyfaxt kapnék ettől. Szeretem a párom meg minden, de a csókolózás számomra minden, csak nem élvezetes. Hát még egész este... Unalmas, ingerszegény, monoton, és valljuk be, szerintem egyáltalán nem szexi, ha egy pár mást sem csinál, csak smacizik órákon át. Szexelni lehet, de többre értékelném, ha mondjuk beszélgetnénk egész este, vagy elmennénk sétálni a városba, esetleg netalán közösen főznénk valami finom vacsit, majd romantikus gyertyafénnyel körülvéve együtt fürödnénk, hasonlók.
Bár fiúkat kérdeztél, de lányként én ezt határozottan kínzónak érezném, és nem abban az értelemben, ahogy az előttem szóló (amúgy, velem egy idős) lány gondolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!