6. hét, pár napja egész nap tartó hányingerem van, szinte elviselhetetlen, más is volt így?
Bizony! Nekem napra pontosan a 6. héten jöttek elő a tünetek és 24 órában émelyegtem, este pedig hánytam. 15. héten múltak el (akkor mozdult meg a baba), de addig olyan volt, mintha calicivírus hordozó lennék. :S Sajnos semmi sem segített, semmi sem enyhítette a tüneteket. Ezen csak túl lehet esni és reménykedni, hogy nem tart ki a terhesség végéig, mint néhány kismamának. Azt mondják a rosszullét az egészséges terhesség jele, és a sok hormoné, ha nem is igaz bennem tartotta a lelket! :)
22 hkm
Ez bennem is tartja a lelket! :)
Ahogy mondod, egész nap, bár éjszaka nyugalom van, hála Istennek aludni tudok eddig még, de ahogy felkelek... Jön az öklendezés. Az előbb is hánytam. Már kipróbáltam mindent, nem enyhít semmi :(
8+2, én is így vagyok a 6. hét óta. Vannak jobb és rosszabb napok, nekem ami segít (néha): gyümölcsök, sk folyadék és sokszor keveset enni. Ha megvárom, hogy éhes legyek, akkor már késő...
Kitartás! Az első babámnál a 12. héten elmúlt, mintha elvágták volna. (Igaz a másodiknál már nem, de azért reménykedni lehet. :) )
Hogy lehet így kibírni a napokat? :( nem akarok elkeseredni, de a munkavégzés nagyon nehèz, és mellé a buszozás kínszenvedés.
A folyadékkal bajban vagyok, nem nagyon akar csúszni, főleg a víz nem, pedig eddig imádtam!
Na ittam forró citromos teát, ma az jól esett! :)
De más... :/ a hústól undorodom, az édestől is.
Én is ezeket érzem. Én meg egészségügyi intézményben dolgozom szintén emberekkel, szóval tartanom kell magam nekem is:/ szinte ugyanezeket èlem meg, mint Te. A 6. hét előtt ettem mindenfélét, nagyon jól esett a kaja, most meg a kedvenceimre se tudok gondolni, nem tudom, meddig lesz ez, hogy nem kívànom az ételt... Amit megeszek, azt sem jóízűen. Na sebaj, egyszer véget ér! :)
Köszi a válaszokat! :))
Szia! En 7+4 vagyok, szerencsere nekem csak delutan jon elo, viszont elalvasig kitart :/
Az elso babamnal a haztartasi keksz es a tej segitett.. erdekes, hulyen hangzik... de tenyleg mukodott... Most meg csak rosszabbul vagyok tole... Most a citroms-gyomberes tea ami egy kicsit segit, nem tokeletes, de egy kicsit enyhiti a hanyingeremet. Es persze az elottem szolot megerositem, a hanyinger az egeszseges terhesseg jele es tul kell esni rajta... nincs mese...
Remelem van akinek hasznal a tapasztalatom. Szep, egeszseges babavarast :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!