Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy a férfiak ne a külsőmet nézzék? Hogyan lehetnék több?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre a pasik mindig csak a külsőmet nézik semmi mást.

Vannak hobbijaim,kedves vagyok meg ilyennek,de szeretnék valakit ,akinek megtudok nyílni és belsőmet nézzi.Amugy nem vagyok az a maga mutogató,facebookon csücsörítő lány,de utcán mégis mindig beszológatnak.

Létszíves segítsettek.

2019. szept. 29. 19:34
1 2
 11/15 1112 ***** válasza:
10%

Szerintem több már nem lehetnél. A lelkedben megjelent benned az igény a fejlődésre. Tehát ez jó. Viszont örülj, hogy szép a külsőd, más meg azért sopánkodik, hogy nem szép a külseje, és ezért nem vonzó, mert nem adatott neki szép külső. Tehát, hogy szép vagy, annak mindenképpen örülj. Mert, ha el kezdenél igénytelenül öltözködni, akkor lehet, hogy már nem figyelne senki rád egyáltalán. Egyszer olvastam egy olyat, hogy "külső megfog, belső megtart", tehát a szép külső miatt figyelhet pl föl rád, és csak akkor azért megy oda beszélgetni. De ha még nem is néznél ehhez ki jól, vagy átlagosnak, átlagalattinak találna, akkor nem menne oda hozzád annyi ember talán. Meg pl érezd jól magad az öltözködésedben, az téged fejezzen ki, és érezd-és lásd magad jól kinézőnek. És az akkor van jól. Fogadd el magad akkoris, ha szép vagy; van, aki meg nagyon szeretne olyan szép lenni, mint te vagy.

Mégegy, hogy az átlagosan öltözködni egyébként tudom, hogy nem azonos az igénytelenséggel. Ez fontos még, mer csak nehogy azt higgye valaki ,hogy kifejezetten azonosítani akarom, mert nem;mert szeretek mindenkit! :)

Na, szóval, örülj, hogy szép vagy. Egyébként pl rövid idő alatt pl nem is feltétlen tudja a belsődet megismerni, plusz, nem is kell neked minden egyes emberrel összejönnöd; majd összejössz azzal, akivel majd kölcsönösen megszeretitek egymás küllemét is meg belső tulajdonságait is. Úgyhogy ne aggódjál. Azzal, akivel egymásnak vagytok teremtve, azzal úgyis összejössz. Annak meg pl inkább örülj, hogy megnéznek, mert szép vagy; de amúgy nem másznak rád azé, csak örülnek, hogy milyen kellemes, bájos, szép látványt nyújtasz , és ennyi. Majdcsak összefutsz valakivel, akivel pont passzoltok majd egymáshoz, és nagoyn jól fogjátok érezni magatokat egüytt majd. De szóval aki pl felfigyel a szépségedre, és rögtön meg akar hívni egy kávéra, azt nem kell lekoptatni rögtön egyből, tehát ha pl ő is bejön neked, akkor lehet, hogy pont ő lesz a sok emberből akinek tetszel, a te embered.

:)

2019. szept. 29. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
72%

Mi az hogy az utcán beszólogatnak? A szép lányokat leszólítani szokták és nem beszólogatni nekik. Na jó az útszéli munkások néha kiabálnak, hogy "szúrnálak" de őket nem kell komolyan venni.

Amúgy meg ismerkedj neten, ott kellemes csalódás lennél ha találkoznátok utána élőben. Nekem is volt ilyen "vakrandim" és nagyon jó volt amikor kiderült hogy szép a lány. (két hét levelezésen át egyikünk se ragaszkodott a kép cseréhez)

2019. szept. 30. 02:38
 13/15 anonim ***** válasza:
63%

Mondjuk aki leírja azt, hogy "létszíves", azt biztosan nem az eszéért szeretik és tisztelik. És akkor a többit még nem is említettem. A vesszőket jó helyre tenni nem nagy tudomány pl. 🤨

Egyébként nem tudom hogy öltözködsz, de normális férfiak nem szólogatnak be, maximum megnéznek ha csinos vagy. Beszólogatni az építkezésen szoktak a segédmunkások, de ott ugye olyan a színvonal is.

Ha te meg az ilyen beszólogatós pasikat vonzod, akkor mégis az öltözködéseddel lesz a probléma.

2019. szept. 30. 11:13
 14/15 he84 ***** válasza:
24%
Tévedsz 8-as válaszoló, ne általánosíts. Nem a legtöbb fiú kér képet 5 perc után netes ismerkedésnél, legfeljebb egy részük, főleg nem a férfiak nagyobb része. Persze ettől még kevés férfinál is megesik. Nyilván olyanokkal kell foglalkozni, akik nem kérnek képet túl hamar, hanem minimum 1-2 hét múlva, vagy később.
2019. szept. 30. 19:26
 15/15 mikeXxX ***** válasza:
88%
Sok a tahó az biztos de akkor most miattuk csadorban fogsz járni ?
2019. szept. 30. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!