Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingliként hogy lehetnék boldog?
Figyelt kérdés
Egy éve szakítottam az exemmel,rossz volt a kapcsolat,de végén már nem bírtam,azóta voltak 1-2 kisebb randim,azokból nem lett semmi.Jelenleg szingli vagyok,de nagyon görcsösen keresem azt a lányt aki az igazi lesz.Mivel nem jön össze úgy érzem,hogy ez azért van,mert látja rajtam hogy nem vagyok megelégedve se önmagammal,és boldog se vagyok.Ebben lehet valami igaz ?2016. okt. 16. 08:58
1/14 anonim válasza:
Ha nem vagy boldog szingliként akkor tegyél érte, ne egy kapcsolattól várd el azt, hogy majd az tesz téged boldoggá.
2/14 anonim válasza:
Úgy, hogy nem gondosz az exre és nem keresel görcsösen utánpótlást.
Szabad megkérdezni hány éves vagy?
3/14 BlackSword válasza:
Ahogy az első is írta, ha magadtól nem vagy boldog, akkor párkapcsolatban sem leszel az... Csak elrontod még egy ember kedvét...
Te nem valakinek a valakije vagy, Te Te vagy!!! Legyél az!!!
4/14 anonim válasza:
Mi a gond, miért nem vagy boldog?
Ezeket tisztázd és lépj.
5/14 A kérdező kommentje:
21 vagyok.Igazából nagyon vágyom egy kapcsolatra,de úgy érzem hogy a lányok látják rajtam hogy nagyon görcsös vagyok,és gondolom ez már magában a kisugárzásba is látszik pl hogy nem mosolygóm.
2016. okt. 16. 10:13
6/14 anonim válasza:
miért vágysz nagyon egy kapcsolatra?
7/14 A kérdező kommentje:
Néha olyan magányosnak érzem magam.
2016. okt. 16. 11:46
8/14 anonim válasza:
21 évesen annyi mindent kezdhetnél magaddal.
és baj, hogy magányos vagy, és hogy ennek feloldását kizárólag egy lánytól reméled.
mi van a barátokkal?mi van a családdal, rokonokkal?
ők nem jelenthetnek jó társaságot, közös hobbitevékenységet, beszélgetőpartnert neked?
9/14 BlackSword válasza:
Hagyjuk had merüljön az önsajnáltatásába... Szerintem csak ingyenmuffot akar
10/14 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim,kapcsolatra azért vágyom mert még nem volt tartós kapcsolatom,ami meg volt abból a veszekedéseken kívül minden hiányzott.
2016. okt. 16. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!