Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szingliként hogy lehetnék boldog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingliként hogy lehetnék boldog?

Figyelt kérdés
Egy éve szakítottam az exemmel,rossz volt a kapcsolat,de végén már nem bírtam,azóta voltak 1-2 kisebb randim,azokból nem lett semmi.Jelenleg szingli vagyok,de nagyon görcsösen keresem azt a lányt aki az igazi lesz.Mivel nem jön össze úgy érzem,hogy ez azért van,mert látja rajtam hogy nem vagyok megelégedve se önmagammal,és boldog se vagyok.Ebben lehet valami igaz ?
2016. okt. 16. 08:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem vagy boldog szingliként akkor tegyél érte, ne egy kapcsolattól várd el azt, hogy majd az tesz téged boldoggá.
2016. okt. 16. 09:11
 2/14 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy nem gondosz az exre és nem keresel görcsösen utánpótlást.

Szabad megkérdezni hány éves vagy?

2016. okt. 16. 09:20
 3/14 BlackSword ***** válasza:

Ahogy az első is írta, ha magadtól nem vagy boldog, akkor párkapcsolatban sem leszel az... Csak elrontod még egy ember kedvét...

Te nem valakinek a valakije vagy, Te Te vagy!!! Legyél az!!!

2016. okt. 16. 09:35
 4/14 anonim ***** válasza:

Mi a gond, miért nem vagy boldog?

Ezeket tisztázd és lépj.

2016. okt. 16. 09:47
 5/14 A kérdező kommentje:
21 vagyok.Igazából nagyon vágyom egy kapcsolatra,de úgy érzem hogy a lányok látják rajtam hogy nagyon görcsös vagyok,és gondolom ez már magában a kisugárzásba is látszik pl hogy nem mosolygóm.
2016. okt. 16. 10:13
 6/14 anonim ***** válasza:
miért vágysz nagyon egy kapcsolatra?
2016. okt. 16. 11:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Néha olyan magányosnak érzem magam.
2016. okt. 16. 11:46
 8/14 anonim ***** válasza:

21 évesen annyi mindent kezdhetnél magaddal.

és baj, hogy magányos vagy, és hogy ennek feloldását kizárólag egy lánytól reméled.

mi van a barátokkal?mi van a családdal, rokonokkal?

ők nem jelenthetnek jó társaságot, közös hobbitevékenységet, beszélgetőpartnert neked?

2016. okt. 16. 11:54
 9/14 BlackSword ***** válasza:
40%
Hagyjuk had merüljön az önsajnáltatásába... Szerintem csak ingyenmuffot akar
2016. okt. 16. 11:59
 10/14 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim,kapcsolatra azért vágyom mert még nem volt tartós kapcsolatom,ami meg volt abból a veszekedéseken kívül minden hiányzott.
2016. okt. 16. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!