Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szingliként hogy lehetnék boldog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingliként hogy lehetnék boldog?

Figyelt kérdés
Egy éve szakítottam az exemmel,rossz volt a kapcsolat,de végén már nem bírtam,azóta voltak 1-2 kisebb randim,azokból nem lett semmi.Jelenleg szingli vagyok,de nagyon görcsösen keresem azt a lányt aki az igazi lesz.Mivel nem jön össze úgy érzem,hogy ez azért van,mert látja rajtam hogy nem vagyok megelégedve se önmagammal,és boldog se vagyok.Ebben lehet valami igaz ?
2016. okt. 16. 08:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nem kell rágörcsölni, majd ennek is eljön az ideje.

addig tanulj, dolgozz, olvass, sportolj, bulizz, élj.

2016. okt. 16. 12:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is, csak lányként. :/
2016. okt. 16. 12:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Nálad ez mióta van kedves utolsó ?
2016. okt. 16. 15:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Felfogás kérdése nekem a hátam közepére sem hiányzik egy kapcsolat. Tehát én direkt vagyok így.

Szerintem keres v mi hobbit magadnak.

2016. okt. 17. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!