Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehetnék szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék szerelmes?

Figyelt kérdés
21 vagyok,de még sose voltam ősszintén szerelmes,nem vagyok csúnya,volt barátnőm,de igazából nem volt az szerelem csak volt,az első csókom 19 évesen volt,és valahogy nagyon nem olyan volt mint amilyenek elképzeli az ember,alapvetően csendes,viccelődös,szerény srác vagyok,és nagyon nehezen nyílok meg az embereknek,ha meg bejövők egy lánynak nem érzékelem a jeleket,és nem is kezdeményezek.Szeretnék szerelmes lenni,meg szeretnék barátnőt is,de nem tudom hogy,mindenki azt mondja hogy szerelmet várni kell majd jön,de ezzel meg nem értek egyet.
2017. jan. 20. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Hat pedig tetszik, nem tetszik van az a mondas,hogy a sziv lebeszelheto, de ra nem!

Milyen jeleket nem latsz? Hogy figyel Teged a szeme sarkabol? Fizikai kontaktust keres? (Megfogja a valladat beszelgetes kozben, hozza meg nevez is?) Hogy minden vicceden nevet? Hogy birizgalja a hajat? Hogy nem igazan mer a szemedbe nezni, vagy ha igen csak egy pillanatra aztan elkapja a tekintetet? Hogy a testtartasa ha beszelgetsz vele, alapjaraton feled nez (labai feled allnak), de a felso testtel tart el? Hogy igyekszik fent tartani a beszelgetest? Par nappal kesobb ha Te nem irsz, nem jelolod akkor O megteszi vagy ha szegyenlosebb akkor csak belikeol egy tok random kepet? Vagy ha kiteszel valamit magadrol, akkor az elsok kozott van? Vagy azt, hogy kemiailag vonz Teged?(ez altalaban am vica-versa dolog, ha erzed azt a furcsa remegest a gyomrodban es meg azt a furcsa joerzest es orommamort miutan beszelgettetek akkor kb biztos a dolog, mert feromonok utjan mukodunk es aki neked vonzo(kifejezetten szexualisan, eloben es nem egy kep alapjan mondod ra azt h huuuu de jo no!) akkor Te is Neki!)

Remelem segithettem! Sok szerencset! :)

2017. jan. 20. 23:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Képet lájkolhatja mert mondjuk jól sikerült,durva de ezt a gyomros dolgot se éreztem még sose,fizikai kontaktus lehet véletlenül is.Amúgy igen segítettél azért :)
2017. jan. 20. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem aszexuális lehetsz, heteroszexuális ember az érzi is, hogy kibe tudna szerelmes lenni. Normális férfinek először is kell egy szép arcú nő és ha kölcsönösen beindul a kémia és kapcsoaltot szeretnének, akkor tuti szerelmes lesz.
2017. jan. 20. 23:48
 4/7 anonim ***** válasza:

A gyomor nem tuti lehet, hogy az ilyen csajos blabla... a szexualis vonzalom a reszedrol egyertelmu jel, hogy valamj mukodik/mukodhet :)

A testi kontaktus SOSEM veletlen, max ha megbotlik :D (ez egy nagyon durva fegyverunk)

2017. jan. 20. 23:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyebkent az egyik tipikus testi kontaktus, mikor mondasz egy viccet, rad nez, nagyon hangosan nevet es a kezevel megerinti a valladat vagy megpaskolja es kozben azt mondja: "jaj, Bela Te olyan hulye vagy!"
2017. jan. 20. 23:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Na olyan már volt lány részéről,mármint hogy nevetett közben hozzám ért.Én tényleg szeretnék barátnőt,de úgy érzem mint aki képtelen a szerelemre.
2017. jan. 20. 23:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez tok termeszetes! A fiuk kesobb ernek es 1-2 esetben, amikor alt. Minel intelligensebb a srac, annal magasabb a merceje, annal nehezebb az ingerkuszobet atlepni, annal jobban erzi uresnek azt a lanyt. Az ocsemnel is ugyanez volt... aztan most nagyon szerelmes, de kb 2-3 baratnoje volt elotte Neki is, dehat...
2017. jan. 21. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!