Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy a férfiak ne a külsőmet nézzék? Hogyan lehetnék több?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre a pasik mindig csak a külsőmet nézik semmi mást.

Vannak hobbijaim,kedves vagyok meg ilyennek,de szeretnék valakit ,akinek megtudok nyílni és belsőmet nézzi.Amugy nem vagyok az a maga mutogató,facebookon csücsörítő lány,de utcán mégis mindig beszológatnak.

Létszíves segítsettek.

2019. szept. 29. 19:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Öltözz átlagosan / szürkén, vagy egyenesen rosszul, hátrányosan. Ne sminkelj. Szedd le a képeidet arról a szarról. Ez persze nem sokat ér ha ezek nélkül is jól nézel ki. :)
2019. szept. 29. 19:42
 2/15 A kérdező kommentje:

Elég átlagosan öltözök fekete,fehér,szürke,mindig farmert hordok nem nagyon csípem ki magam.

Facebookon már vagy két éve nincs kint képem.

Sminkelni szoktam ,de az se feltünően alapozot ,rúzst egyáltalán nem

2019. szept. 29. 19:49
 3/15 Rockarc ***** válasza:
76%

A sulyos helyesirasi hibak, komoly muveltsegi hianyossagra utalnak. Az pedig a belso meghatarozo resze. Hogy mit tudnal tenni? Tanulni, tanulni tanulni. Elethosszig tarto tanulas. Masok is ezt teszik, legalabbis akik el akarnak erni valamit az eletben.

Segitek, a legyel szives roviditeset nem sikerult abszolvalnod.

43F

2019. szept. 29. 19:50
 4/15 A kérdező kommentje:
Te pedig nem tettél ékezetet a szavakra.
2019. szept. 29. 20:08
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

#4 szerintem rockarc egy gyökér, de most igazat kell adnom neki. Tényleg borzalmas a helyesírásod. Az pedig hogy a válaszában nincsenek ékezetek, angol billentyűzet vagy telefon használatát sejteti.

Olvass sokat, főleg szépirodalmat.

2019. szept. 29. 20:43
 6/15 A kérdező kommentje:
Olvasni szoktam nem feltétlenül szépirodalmat ,főleg régebben elég sokkat,de mondták,hogy valami diszgráffiám van vagy micsoda.
2019. szept. 29. 21:24
 7/15 he84 ***** válasza:
80%
Ha például neten keresztül ismerkedsz, ott eleinte a belsődet mutatod meg és annak alapján leszel szimpi, vagy nem szimpi a másik számára. Vagyis neten át hamarabb és könnyebb a belsőt megismerni az elején.
2019. szept. 29. 21:53
 8/15 anonim ***** válasza:
31%
#7 jah, főleg hogy a fiúk 90%-a kb 5 perc után képet kér.
2019. szept. 29. 22:01
 9/15 anonim ***** válasza:
33%
Akkor mit, ha nem szépirodalmat? Mert ha az olvasásod az index.hu-n merül ki, akkor nincs mit csodálkozni.
2019. szept. 29. 22:03
 10/15 anonim ***** válasza:
28%
Tanulj valami érdekesebb dolgot akár hobbiként, és arra talán jobban felfigyelnek.
2019. szept. 29. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!