Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a férfiak ne a külsőmet nézzék? Hogyan lehetnék több?
Azt veszem észre a pasik mindig csak a külsőmet nézik semmi mást.
Vannak hobbijaim,kedves vagyok meg ilyennek,de szeretnék valakit ,akinek megtudok nyílni és belsőmet nézzi.Amugy nem vagyok az a maga mutogató,facebookon csücsörítő lány,de utcán mégis mindig beszológatnak.
Létszíves segítsettek.
Elég átlagosan öltözök fekete,fehér,szürke,mindig farmert hordok nem nagyon csípem ki magam.
Facebookon már vagy két éve nincs kint képem.
Sminkelni szoktam ,de az se feltünően alapozot ,rúzst egyáltalán nem
A sulyos helyesirasi hibak, komoly muveltsegi hianyossagra utalnak. Az pedig a belso meghatarozo resze. Hogy mit tudnal tenni? Tanulni, tanulni tanulni. Elethosszig tarto tanulas. Masok is ezt teszik, legalabbis akik el akarnak erni valamit az eletben.
Segitek, a legyel szives roviditeset nem sikerult abszolvalnod.
43F
#4 szerintem rockarc egy gyökér, de most igazat kell adnom neki. Tényleg borzalmas a helyesírásod. Az pedig hogy a válaszában nincsenek ékezetek, angol billentyűzet vagy telefon használatát sejteti.
Olvass sokat, főleg szépirodalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!