Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek manapság létezik még olyan hogy egy 16-18 éves lány/fiú összejön egy fiúval/lánnyal és leéli vele az életét?
Figyelt kérdés
Úgyérzem ez már annyira nem trendi manapság , egy rohanó világban élünk , ahol mindenki ki akar mindent és mindenkit próbálni , persze vannak kivételek gondolom akik megértik hogy nem a szex a minden , de ugye még mindig fenn áll az esélye , hogy a partner ezt idővel nem így fogja gondolni.
Igazából számos tényező lehet , de alapjába véve létezik még ilyen?
Esetleg személyes tapasztalat?
2019. szept. 27. 00:46
1/14 anonim válasza:
Ez már csak mese sajnos..
Óperenciás tengeren is túl ! Talán.
3/14 anonim válasza:
Nem hiszem. Nekem ez lenne az álmom, mármint lett volna, ha még annyi idős lennék, de nem vagyok szexuálisan túlfűtött, így előbb-utóbb minden férfi mást keres. Ez van.
5/14 anonim válasza:
Dehogy létezik a mai világban. Most őszintén,elmennek ezek a fiatalok egy szórakozóhelyre,egyik fél félrepislant másik már egy idegennel kuapkol. 😁 Mint az állatok-tisztelet a kivételnek,már ha van ilyen- ,azon vannak,hogy minél több emberrel szexeljenek,mert az menő vagy nem is tudom mit gondolnak. ☺
6/14 anonim válasza:
Ismerek ilyet. Fiatalon jöttek össze, összeházasodtak, addig nem is volt szex (vallás miatt). Még csak 23 évesek, így nem tudom leélik egymással az életüket, de nagyon egymásra találtak.
7/14 anonim válasza:
Naná, hogy létezik.
Hidd el, sokan vannak, akiknek elég belesüppedni egy kapcsolatba, akik nem akarnak rettegni attól, hogy lesz-e más, és inkább eltunyulnak, elkényelmesednek, mert van valaki, akivel az idők végezetéig lehet úszkálni a langyos húgyban.
8/14 anonim válasza:
Én nem gondolom, hogy ez jó dolog lenne. Régen oké, amikor a várható élettartam 40-50 év volt, de manapság? Inkább az a jó, ha valakik a 20-30-as éveikben ismerkednek össze, és utána leélik együtt az életüket. De legyen már különálló része is az életüknek....számomra borzalmas gondolat hogy 16 éves koromtól ugyanabban a kapcsolatban legyek...nem is az eltelt idő miatt, hanem mert akkor még annyira gyerek voltam....és nem cserélgetni akarok senkit, én 25 évesen jöttem össze a későbbi férjemmel és előtte csak pár randim volt, ő volt nekem az első....de nem lett volna jó tizenéves koromtól vele lenni.
9/14 anonim válasza:
12 évesen ismertem meg a férjem, 18 voltam, amikor összejöttünk. Még messze a vége, 15 éve vagyunk csak együtt, de nem gondolom, hogy elválnánk. És éppen azért, mert nem “langyos húgy” a életünk. Tele vagyunk kalandokkal, kirándulásokkal, élményekkel. Van 4 gyermekünk, egy kis kertesházunk, kutyánk, macskánk, tyúkjaink. Sosem unatkozunk. 😊 És ami a legfontosabb: folyamatosan dolgozunk a kapcsolatunkon, igyekszünk minden este kettesben lenni, miután letettük a gyerekeket, havi 1-2 alkalommal elszökünk egy estére kettesben és ugyanolyan odafigyeléssel, szeretettel és tisztelettel fordulunk egymás felé, mint az elején.
10/14 anonim válasza:
Ismerek ilyen párt, nemrég házasodtak. Hogy később is együttmaradnak-e, azt persze nem tudhatjuk előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!