Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek manapság létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek manapság létezik még olyan hogy egy 16-18 éves lány/fiú összejön egy fiúval/lánnyal és leéli vele az életét?

Figyelt kérdés

Úgyérzem ez már annyira nem trendi manapság , egy rohanó világban élünk , ahol mindenki ki akar mindent és mindenkit próbálni , persze vannak kivételek gondolom akik megértik hogy nem a szex a minden , de ugye még mindig fenn áll az esélye , hogy a partner ezt idővel nem így fogja gondolni.

Igazából számos tényező lehet , de alapjába véve létezik még ilyen?

Esetleg személyes tapasztalat?

2019. szept. 27. 00:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%

Ez már csak mese sajnos..

Óperenciás tengeren is túl ! Talán.

2019. szept. 27. 00:54
 2/14 anonim ***** válasza:
36%
Ismerek rengeteg ilyet.
2019. szept. 27. 03:57
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem hiszem. Nekem ez lenne az álmom, mármint lett volna, ha még annyi idős lennék, de nem vagyok szexuálisan túlfűtött, így előbb-utóbb minden férfi mást keres. Ez van.
2019. szept. 27. 05:04
 4/14 anonim ***** válasza:
32%
Hol volt, hol nem volt...😃
2019. szept. 27. 05:58
 5/14 anonim ***** válasza:
26%
Dehogy létezik a mai világban. Most őszintén,elmennek ezek a fiatalok egy szórakozóhelyre,egyik fél félrepislant másik már egy idegennel kuapkol. 😁 Mint az állatok-tisztelet a kivételnek,már ha van ilyen- ,azon vannak,hogy minél több emberrel szexeljenek,mert az menő vagy nem is tudom mit gondolnak. ☺
2019. szept. 27. 06:05
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
Ismerek ilyet. Fiatalon jöttek össze, összeházasodtak, addig nem is volt szex (vallás miatt). Még csak 23 évesek, így nem tudom leélik egymással az életüket, de nagyon egymásra találtak.
2019. szept. 27. 06:48
 7/14 anonim ***** válasza:
13%

Naná, hogy létezik.

Hidd el, sokan vannak, akiknek elég belesüppedni egy kapcsolatba, akik nem akarnak rettegni attól, hogy lesz-e más, és inkább eltunyulnak, elkényelmesednek, mert van valaki, akivel az idők végezetéig lehet úszkálni a langyos húgyban.

2019. szept. 27. 07:01
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
Én nem gondolom, hogy ez jó dolog lenne. Régen oké, amikor a várható élettartam 40-50 év volt, de manapság? Inkább az a jó, ha valakik a 20-30-as éveikben ismerkednek össze, és utána leélik együtt az életüket. De legyen már különálló része is az életüknek....számomra borzalmas gondolat hogy 16 éves koromtól ugyanabban a kapcsolatban legyek...nem is az eltelt idő miatt, hanem mert akkor még annyira gyerek voltam....és nem cserélgetni akarok senkit, én 25 évesen jöttem össze a későbbi férjemmel és előtte csak pár randim volt, ő volt nekem az első....de nem lett volna jó tizenéves koromtól vele lenni.
2019. szept. 27. 09:48
 9/14 anonim ***** válasza:
77%
12 évesen ismertem meg a férjem, 18 voltam, amikor összejöttünk. Még messze a vége, 15 éve vagyunk csak együtt, de nem gondolom, hogy elválnánk. És éppen azért, mert nem “langyos húgy” a életünk. Tele vagyunk kalandokkal, kirándulásokkal, élményekkel. Van 4 gyermekünk, egy kis kertesházunk, kutyánk, macskánk, tyúkjaink. Sosem unatkozunk. 😊 És ami a legfontosabb: folyamatosan dolgozunk a kapcsolatunkon, igyekszünk minden este kettesben lenni, miután letettük a gyerekeket, havi 1-2 alkalommal elszökünk egy estére kettesben és ugyanolyan odafigyeléssel, szeretettel és tisztelettel fordulunk egymás felé, mint az elején.
2019. szept. 27. 10:03
 10/14 anonim ***** válasza:
28%
Ismerek ilyen párt, nemrég házasodtak. Hogy később is együttmaradnak-e, azt persze nem tudhatjuk előre.
2019. szept. 27. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!