Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez igy van szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igy van szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintem az embernek a lelkébe szeretünk bele, ahhoz vonzodunk, a test, a külsőségek mind megszépülnek, ha szeretjük a másik lelkát. Legalábbis én igy gondolom/ezt tapasztaltam.
2019. szept. 18. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
4 sajtos pizzát szereted? basszus már ide kéne érnie...
2019. szept. 18. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Az első dolog,amit észreveszel a másikon,az a külseje.Tudod,"a külső megfog,a belső megtart",szóval 50%-ban igazad van.
2019. szept. 18. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Persze a latin macsóban és a topmodelben is a lelket keresi mindenki. Azért ő utánuk lohol a tömeg, mindegy hogy buta, nárcisztikus vagy pszichopata az lényeg, hogy jól néz ki. [link]
2019. szept. 18. 19:54
 4/8 A kérdező kommentje:

ma 19:54

Ne általánositsál,nem mindenki ilyen!

2019. szept. 18. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem általánosítok. De nagyobb esélyed lesz párkapcsolatra, ha jól nézel ki, mintha nem.

Az, hogy te esetleg többre tartod a brlső értékeket az dícséretes, viszont soknak elég a külcsíny, ezért is problémásak a kapcsolatok.

2019. szept. 18. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Netes ismerkedésnél volt már ilyen, hogy az írása vagy hangja alapján megszerettem valakit. Ilyenkor az elvárások alapból sokkal alacsonyabbak külső terén, mert tudom hogy jól elvagyunk.
2019. szept. 18. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az embernek a lelkébe szeretünk bele - nem

szerintem onmagadba szeretsz bele, amilyen amellett a bizonyos ember mellett vagy

minel jobb embernek latod onmagad a masikban, annal jobban fogod szeretni az illetot

2019. szept. 18. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es kivéve ha ronda vagy :/
2019. szept. 19. 18:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!