Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti ezt megtennétek a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt megtennétek a párotok kedvéért?

Figyelt kérdés

Mindig nagyon hosszú hajam volt, tavaly levágattam kicsivel váll alá érőre és nagyon rosszul éreztem magam. A hosszú hajammal vagyok az igazi, alig vártam, hogy megnőjön. Most végre újra hosszú, azonban a párom (nem erőltetve) csak megjegyezte, hogy levágathatnám megint olyanra. Nem kötelezően, nyilván csak szeretné, mert neki nagyon tetszett. Jól állt az tény, de nem voltam önmagam vele:( A “femináci” baràtnőm szerint egy pasi kedvéért se változtassam meg, mert nagyon nem éreztem jól magam röviden és ez egy kicsit igaz is, de a páromnak is nagyon szeretnék örömet szerezni. Ti levágatnátok?

(Igen, tudom, hogy vannak az embereknek komolyabb gondjai is ennél, csak kíváncsi vagyok, hogy ti mit tennétek a helyemben.) Nők és férfiak válaszát is várom.

2019. szept. 16. 19:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9: hülyeségeket ne mondjunk légyszi:( összes exét láttam már, ha más nem képről és mindnek hosszú/középhosszú haja volt. Csak azóta szeretné, hogy rövid legyen, amióta tavaly levágattam és megtetszett neki. Tényleg jól állt, nem lennék csúnya vele, de 100%ig önmagam hosszúval vagyok. Mondjuk hamar megnő szerencsére.
2019. szept. 16. 19:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem
2019. szept. 16. 20:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Köztes megoldás? Vágni belőle, pl fokozatosra, de nem annyira rövidre, ami már zavart?
2019. szept. 16. 20:23
 14/16 Rockarc ***** válasza:
100%

Szerintem a hajhossz legalabb annyira meghatarozo, mint a hajszin. A szinet is megvaltoztatnad? Ha van egy gyonyoru hosszuhaju szoke baratnom, akkor mondjam neki, hogy a barna jobban all, mert az eredetije amugy barna? En akkor vagyok boldog, ha o boldog, az o haja, legyen olyan, amilyennek o szereti, es akkor mindkettonknek jo. Ha olyannak csinalja, amilyennek en szeretnem, akkor az csak nekem lenne jo. Amugy is a hosszu haj kuriozum mar egy bizonyos kor felett, es Samson sem like-olna. :)

43F

2019. szept. 16. 21:28
 15/16 A kérdező kommentje:
A színe nem változott, azt egyikünk sem szeretné.
2019. szept. 16. 22:20
 16/16 Rockarc ***** válasza:

De ugye erted, hogy mit akartam irni?

43F

2019. szept. 16. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!