Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/férfiak! Ha megtalálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Ha megtalálnátok életetek párját megtennétek ezt a kedvéért?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok más férfiak véleményére is,hogy egyezzek ebbe bele csak úgy vagy azért jó lenne megértetni ezt a dolgot a barátnőmmel?

Fél éve vagyok együtt ezzel a lánnyal, és most érzem azt,hogy tényleg ő az akire egész életemben vártam.

Minden téren tökéletes számomra.Külsőleg gyönyörű, szép arc,haj,formás sportos test, szóval ez is rendben és a jelleme is, nagyon kedves, vicces, támogat mindenben,néha meglep dolgokkal, normálisan ellehet vele beszélgetni,szeret kiruccanni szóval az én hobbijaimban is benne van, és imád velem lenni, sokat szexelni stb és megértő,viszont egy dolgot nem állhat ki,ha néhanapján elmegyek a lány barátaimmal beülni valahova. Az elején valahogy tűrte, de utoljára teljesen kibukott mikor ő nem ért rá találkozni s én elmentem 2 lánybarátommal kávézni.

Kedvetlen lett,nem bújt úgy hozzám,nem szeretgetett mint addig,és aztán kibukott belőle,hogy nem tudja miért,de az a tudat,hogy én két lánnyal voltam annyira rossz érzést váltott ki belőle...azt mondta meg fog nyugodni,(erre rátett a mensije egy lapáttal)de most úgy érzi minden kedve elment és nem tudja miért van szükségem más lányokra,talán ő nem elég jó nekem?

Aztán persze elmondtam,hogy nem erről van szó,csak őket a tavaly ismertem meg és akkor is eljárogattunk...1-2 napon belül megnyugodott, mondta hogy nem akar befolyásolni engem, tegyek ahogy akarok,de belőle a tudat hogy lányokkal voltam ezt váltja ki.

És igazából ha a haverjaimmal megyek el,vagy nagyobb társasággal,azzal sose volt baja,mindig megértő volt, csak ez a bibi....

Mit gondoltok? 24F

2015. márc. 9. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát azért érthető, hogy nem a legjobban esik neki...
2015. márc. 9. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Megértem őt, gondolj bele,neked milyen lenne,ha ő talizna 2 fiúval.

Oldd meg szerintem a velük való találkákat úgy, hogy más fiúk is ott vannak veled,az úgy már barátibb.

2015. márc. 9. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
még jó hogy nincs lány barátnőm
2015. márc. 9. 16:09
 4/6 A kérdező kommentje:

De pl egy csomó helyen azt láttam,és olvastam,hogy a pároknak attól függetlenül még vannak ellenkező nemű barátaik...Úgy látszik neki ez a gyenge pontja.

Igazából ő nem az a társaság középpontja. Van több lány barátnője velük járogat el néha ide-oda,de fiúk nincsenek ez tény és való, csak pár ismerőse akikkel néha vált 2 szót,osztálytársak meg ilyenek, de nem ment velük soha.

Azt mondja őt az zavarja,hogy én voltam csak fiú, és rossz volt elképzelnie hogy csak lányokkal vagyok körülvéve és olyanokra gondol hogy vajon miért kellenek nekem más lányok...

Szóval nem tudom.

Azt is próbáltam,hogy elviszem magammal őt is, már volt hogy beültünk négyen valahova, de nem találták a közös hangot, azóta nem akar jönni.

2015. márc. 9. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Bár lány vagyok, remélem nem baj hogy én is hozzáírok. :) Szerintem ne maradj el a csajoktól. Ők barátok. Én ugyan így voltam, nekem nagyon sok fiú barátom volt, akiket őszintén nagyon szerettem, de az akkori barátom nem is akart a társaságba jönni, meg sem akarta ismerni őket. Haragudott rám, amiért fontosak voltak nekem a srácok, így hát nem akartam további feszültséget. Nem mentem velük, utána megint nem, és megint nem, végül már nem is hívtak mert tudták hogy úgysem megyek. Rettenetesen bánom hogy akkor elmaradtam tőlük, még most is hiányoznak. A barát persze azóta sehol. Meg a pajtik se. Szerintem próbáld elmagyarázni milyen fontosak neked, hogy mennyire és hogy miként. Persze biztos elmondtad már 100*, de ha kell mond neki 1000*. Nincs kitiltva, esetleg adjon még egy esélyt hogy megbarátkozzon velük. Vagy menjetek többet, iszogassatok, az old mindent, lazuljatok, bármi téma hobbi, sport, filmek, a téma tök mindegy, a lényeg hogy legyen hajlandóság benne, az előző talit meg felejtse el. Hajrá!! Szerintem ne maradj el tőlük!! :)

24/L

2015. márc. 9. 16:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Mondjuk nem akarja ő se,hogy elmaradjak tőlük, szóval találkozhatnék a barátaimmal de nem úgy,hogy kettesben lányokkal,úgy vettem ki a szavaiból.

Sajnálom,hogy a barátoktól is elmaradtál,meg a párodtól is...Mondjuk én úgy érzem ennek nem lesz csak úgy vége, mindketten teszünk sokat a kapcsolatért,és ő sem az a lány aki lelépne csak úgy.Tervezzük a közös jövőt meg mindent és ő is teljesen komoly.Érzem,hogy őrülten szeret engem, mégis ez a más-lányos-dolog nagyon rosszul tud esni neki.:/

2015. márc. 9. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!