Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az elfogadható, ha valaki összejön a testvére exével? Ti megtennétek?
Nekem csak nővérem van, úgyhogy nem :)
Viccet félretéve: nem.. Szerintem elég beteg dolog olyannal lefeküdni aki korábban a testvéreddel volt. Arról nem is beszélve hogy mi van ha a tesódnak ez nagyon szarul esik csak nem mondja? Megéri? És ha komolyabbra fordul a dolog? Évekig nézheti a tesód az exét veled a családi találkozókon?
Annyi lány/fiú van a világon, én keresnék mást.
nekem mindig volt egy ilyen félelmem hogy a bátyám rányomul a barátnőmre vagy ilyenek... engem az nem zavar ha idegennel csal meg, eldobom és kész... ettől nem stresszezlek.
de ha mondjuk a bátyámmal csinálná ezt... valószínűleg a bátyám a kórházban kötne ki. jah és onnantól nem lenne bátyám. maximum papíron.
ez valahol mindig egy belső félelmem volt, a bátyám eléggé csajhülyítő. jó társaság is, még sincs csaja, egy volt neki egész életében az is 1 hónapig és most 26 éves. valahogy úgy érzem ha lenne itt egy csaj, megérezné a pinaszagot... és tuti bepróbálkozna még akkor is ha azt mondja most hogy házinyúlra lőni tilos.
ez az egy beteg teóriám van, nehéz ebből kigyógyítani :/ sajnos sokszor mondja a lány hogy "mikor megyünk hozzátok" én meg pislogok rá... hogy bébi nem tudom... bár most jelenleg nincs barátnőm, de szerintem közrejátszik az is hogy nem mutattam be otthon :/ csak én jártam hozzá hónapokig.
Miért lenne ezzel bármi baj?
Neki már csak az exe.
Vagy szerintetek hogy is van ez? A testvérnek joga van megakadályozni, hogy bárkivel összejöjj?
Moncsy0506
És büszkén vállalod,hogy megcsaltad a párodat egy rokonával és fel is csináltattad magadat mindkettővel. Ha senki nem mondja ki majd én: egy r*banc vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!