Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kozeledjek felé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kozeledjek felé?

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel 2eve ismerjuk egymast sulibol.. Aztan tinderen egymasra talaltunk es elkezdtunk melyebben beszélgetni es elhivott randira csak en elutasitottam a randit pedig nekem is tetszett o es neki is en. Aztan egy idejig megszakadt a kapcsolat majd megint elkezdtunk beszelgetni hogy tetszunk es milyen jolenne a tali.. Majd elkezdtem ignoralni mert feltem, hogy szexre kellek.. Majd osztálytarsam (legjobb barátok a sraccal) meselte, hogy hianyzom neki es megint felkeresett a srac.. Megint lebeszeltunk egy talit, de ma direkt nemszoltam neki(ma lett volna a tali) es azota sem ir, de sziveli a képeimet es reggel irt... Es nekem o egyre jobban tetszik, sot tobbet is erzek iranta es nemtudom hogyan kozeledjek, vagy erdeklem e ot egyáltalán... 19/L

2019. szept. 14. 21:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

Elhatároztam, hogy ma írok egy normális és kedves választ valakinek ebben a katrgóriában.

Viszont a te agyhalott gyermeteg játszámázásod kiölte belőlem ezt. Miért nem hagyod békén szernecsétlen srácot?

Fogadd el, hogy te egy borzalmas személyiség vagy és ne akard elrontani mások életét.

2019. szept. 14. 22:16
 2/16 A kérdező kommentje:
#1: nemvagyok borzalmas szemelyiseg csak feltem es belattam hogy hibaztam..
2019. szept. 14. 22:19
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Qrva nehéz lett volna ma ráírni, hogy "akkor hánykor tali?", nem?
2019. szept. 15. 01:03
 4/16 A kérdező kommentje:
#3: rohadtul nem erdeklodott, kiderult osztálytarsamtol, hogy elment inkabb inni mar delutan 5kor :)
2019. szept. 15. 08:02
 5/16 anonim ***** válasza:
95%

Tehát a srác elhívott randizni, de elküldted.

Aztán másodjára is megpróbált közeledni hozzád, de akkor is leráztad.

Harmadjára is próbálkozott és MAXIMÁLISAN JOGOSAN talán arra várt, hogy végre te is tegyél valamit. Viszont mivel egész nap sz-rtál rá...az első két alkalomból is tanulva ő is sz-rt rád és inkább elment a haverokkal.

Én is ezt csináltam volna és minden értelmes férfi is.

Nevetségesen gyerek vagy még.

2019. szept. 15. 08:24
 6/16 anonim ***** válasza:
47%
Akkor meg hagyd a fenébe. Elmegy inni haverokkal, biztos ilyen pasi kell neked? Ez nem feltétlenül fog változni a jövőben sem.
2019. szept. 15. 08:35
 7/16 A kérdező kommentje:
#5: de nemvagyoi az, csak erdekelt, hogy szexre kellek csak-e, de ezek szerint igen:)
2019. szept. 15. 09:15
 8/16 A kérdező kommentje:
#6: tuti nem valtozna semmit:)
2019. szept. 15. 09:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ebből hogy szűrted le, hogy csak szexre kellenél??? Atyaég, én is lány vagyok és úgy írom neked, hogy te beteg vagy..... Ha van egy kis esze a srácnak, többet nem keres.
2019. szept. 15. 09:19
 10/16 A kérdező kommentje:
#9: nem vagyok beteg, csak ha irogatja neked aki tetszik, hogy egy apartmanban toltjuk az estet meg jo lesz az ejjel meg az este, meg o esti eloleny nem szurheto le:D
2019. szept. 15. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!