Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kozeledjek egy ismeretlen lany fele aki tetszik nekem?
Meg a nevet nem tudom
Egy suliba jarok vele
Először köszönj neki a folyosón, majd ha látod, mosolyogj. Ezt tedd így egy pár napig aztán esetleg elkezdhetsz vele beszélni csak arról hogy milyen órája lesz, mi a kedvenc tantárgya, sportol-e valamit, stb.
Ha úgy érzed hogy szívesen beszél veled másról is beszélhettek, de ne csak kérdezz hanem te is mesélj magadról, és hagyd hogy ő is kérdezzen. Ha eddig minden sima, akkor jelöld be facebookon és instán kövesd be. Innentől kezdve szerintem már látni fogod hogy tetszel-e neki. Párszor beszéltek suliban, és elhívhatod kicsit később egy moziba vagy sétálni. Nem kell kimondottan randinak lennie. Neked is meg kell ismerned őt. Mondjuk ha vannak közös barátaitok, velük is szervezhettek egy talit és majd látod hogy hogy viszonyul a barátaihoz és hozzád. Mint egy barát, vagy máshogy néz rád, zavarba jön előtted, stb.
Remélem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!