Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kozeledjek a fiu fele?
Figyelt kérdés
11.-esek vagyunk es osztalytarsak.Eleg sokszor nez a fiu es enis ot de sosem beszelunk pedig mar 3.eve osztalytarsak vqgyunk.Baratnoimmel beszel amikor a kozelben vagyok mintha oket birna engem meg nem (de kozben a szeme sarkabol nez engem hogy latom e h micsinal ergo kb feltekennye akar tenni).Es nekem nagyon bejon,de valoszinuleg forditva is,viszont nem nagyon lep nyit felem.Egyszer ketszer amikor ritkan hozzamszol akkor nagyon kedves.Hogyan kozeledjek vagy deritsem ki hogy tenyleg bejovok neki?2017. dec. 11. 19:56
2/2 anonim válasza:
Menj oda hozzá nyugodtan abba nincs semmi ha elkezdesz vele beszélgetni :) Ha a barátnőiddel beszél beszélj hozzá te is kapcsolodj bele a beszélgetésbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!