Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Èrdemes adni mégegy esèlyt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Èrdemes adni mégegy esèlyt a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Szakítottam a párommal mert már ugy èreztem,hogy nem akar engem! Nagyon szeretem! Szenvedek nèlküle! 20-eves lány vagyok! Több mint két évig voltunk együtt!

2019. szept. 14. 06:44
1 2
 11/12 Yoda m. ***** válasza:

Mert még mindig nem engedted el. Ezzel szemben Ő már régen elengedett téged. Csak hogy emlékeztesselek... "Ès azt kaptam h miert akarok visszamenni...". EZ NEM ELÉG?

Nekem még sok is lenne...

Tovább lépni pedig úgy kell, hogy elengeded végleg. És akkor lépsz egyet és hátra sem nézel. Az orrod elé tekints! (Különben állandóan orra bux)

És a jelenben élj, ne a múltban. Ne is a jövőben. Mert minden pillanatodban csakis a jelenben tudsz békében élni, mert csakis a jelen pillanatoddal rendelkezel. Ez így volt a múltban is, így lesz a jövőben is. Érted?

Az ERŐ legyen Veled!

2020. febr. 9. 22:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Yoda mester bölcset szól 😅
2021. júl. 2. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!