Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes mármost véget vetni ennek a kialakuló kapcsolatnak, ha már azt érzem nem törődik velem?
Jó esetben egy héten egyszer találkozunk, pedig nem lakik tőlem olyan messze kb. 10-15km-re. Sűrűn van olyan, hogy eltűnik egy-egy napra, de persze nem vonom kérdőre mert úgy gondolom nem tartozik nekem elszámolással csak mégis rettentően idegesít a dolog.
Mivel az utóbbi időben eléggé szabados életmódot folytattam, és mivel tiszta lappal akartam indulni nála el is mondtam neki ezeket a dolgokat. Aztán jött nekem azzal, hogy ő nagyon fél attól, hogy visszatérek ehhez az életmódhoz és megcsalom őt. Viszont bennem meg az fordult meg, hogy ő nem vesz engem komolyan, és tart még mellettem vagy 3 másik csajt
Mit csináljak vele? Megmondjam neki, hogy ennek igy nincs értelme ?
19/L
Aztán jött nekem azzal, hogy ő nagyon fél attól, hogy visszatérek ehhez az életmódhoz és megcsalom őt.
Milyen életmódhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!