Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as pasi megorult?
A kollegamrol van szo, a dolog lenyege hogy nagyon jol kijovunk de mivel tetszem neki (sot tobb mint tetszes) nagyon ovatos vagyok vele leven mindketten hazasok vagyunk. A rovid lenyeg, hogy en csak akkor nezek ra ha konkretan hozzam beszel, es erzem hogy bamul de sosem viszonzom.
Ket napja nem tudok ranezni, akarhanyszor bejon az irodaba a monitort bamulom mert nem akarok vele szemezni, tegnap elfelejtettem neki visszakoszonni, ma pedig amikor megkerdezte h jol vagyok e valaszkent csak hummogtem.
Most pedig elkezdett nem csak nem ram nezni latvanyosan, hanem konkretan ma eleteben eloszor kuldott valami imelt amiben jelezte h ebben es ebben a projektben itt es itt orulne ha jobban kifejtettem volna valamit. Soha nem irt semmi ilyesmit elotte, sot.
Ma konkretan el sem koszont, es itt nem arrol van szo h ez serti az egomat (mert nem) hanem arrol h egy tudatos, vegtelenul gyerekes viselkedest tanusit iranyomban ami kihat a munkamra. Probaltam ma ranezni (legyunk civilek) de abszolut ram sem nez.
Kerdes: miert ilyen? Ezt meddig fogja meg csinalni? Hogy lehet a dolgokat visszazokkenteni a medrukbe?
Koszi minden valaszt
30-ok mindketten (hazasok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!