Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 30 as pasi megorult?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 as pasi megorult?

Figyelt kérdés

A kollegamrol van szo, a dolog lenyege hogy nagyon jol kijovunk de mivel tetszem neki (sot tobb mint tetszes) nagyon ovatos vagyok vele leven mindketten hazasok vagyunk. A rovid lenyeg, hogy en csak akkor nezek ra ha konkretan hozzam beszel, es erzem hogy bamul de sosem viszonzom.

Ket napja nem tudok ranezni, akarhanyszor bejon az irodaba a monitort bamulom mert nem akarok vele szemezni, tegnap elfelejtettem neki visszakoszonni, ma pedig amikor megkerdezte h jol vagyok e valaszkent csak hummogtem.

Most pedig elkezdett nem csak nem ram nezni latvanyosan, hanem konkretan ma eleteben eloszor kuldott valami imelt amiben jelezte h ebben es ebben a projektben itt es itt orulne ha jobban kifejtettem volna valamit. Soha nem irt semmi ilyesmit elotte, sot.

Ma konkretan el sem koszont, es itt nem arrol van szo h ez serti az egomat (mert nem) hanem arrol h egy tudatos, vegtelenul gyerekes viselkedest tanusit iranyomban ami kihat a munkamra. Probaltam ma ranezni (legyunk civilek) de abszolut ram sem nez.

Kerdes: miert ilyen? Ezt meddig fogja meg csinalni? Hogy lehet a dolgokat visszazokkenteni a medrukbe?

Koszi minden valaszt

30-ok mindketten (hazasok)

2019. szept. 12. 19:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
Mutass magadról képet. Kiváncsi vagyok, hogy egy 30 éves nő is el tudja-e venni az ember eszét.
2019. szept. 12. 19:46
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
De, az egódat sérti. Figyelj csak, te kezdted. Rá se néztél, mikor hozzád beszélt. Nem is köszöntél neki. Ez nem óvatoskodás, hanem neveletlenség. Most meg azon pattogsz, hogy valamit szóvá tett a munkád kapcsán. Egyszerű, úgy látja, hogy kár veled jópofizni, ha annyira magasan hordod az orrod, hogy beleesik az eső. A munkának szerintem ehhez nincs köze.
2019. szept. 12. 19:57
 3/11 Hamvas rétihéja ***** válasza:
0%
Beszélj a főnökkel vagy HRessel a helyzetről.
2019. szept. 12. 19:59
 4/11 anonim ***** válasza:
19%
Kérdezd meg tőle, hogy az asszony jól van? Garantáltan 2 milisre zsugorodik a farka.
2019. szept. 12. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Neked jólesett, még ha nem is ismered be magadnak sem, hogy akart téged, próbálkozott.

Nem nézel rá direkt, nem köszönsz, tudomásul vette, hogy nem lesz belőle semmi. Maradtok sima munkatársi viszonyban.

Neked meg lett egy űr. A végtelenségig nem próbálkozik az ember, ha látja, hogy nem lesz tovább.

Valószínű, néz mást, akivel tudja is csalni a párját.

2019. szept. 12. 20:36
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Nem néztél rá, erre ő sem nézett rád, és ez a nagy gyerekessége miatt már dolgozni sem tudsz rendesen.

Ennek egy módon lehet hatásosan véget vetni: felmondással.

2019. szept. 12. 20:36
 7/11 anonim ***** válasza:
58%

Ahogy többen és többször leírták már hogy nem akar tőled semmit sem az a házas pasi, itt is leírjuk mind!!!!

Jobb ha békén hagyod! KOPJ LE RÓLA!

Soha nem fogsz vele dugni, mert más nőt dug! Csinalhatsz bármit, le sem szar téged az a pasi!

És ne írogass ki annyi hülye kérdést róla!

Szánalmas vagy ahogy tepersz utána és feltékenykedsz más nőkre is akikkel szóba áll!

Ezt is te írtad ki! Idióta pitchsa !!!!!!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2019. szept. 12. 21:20
 8/11 Savlekotő ***** válasza:
6%
Semmit se akart tőled rávetítetted a vágyaidat és nem jött be,nem köszönni meg tahóság,de ha xar a házasságod nem a kollégákkal kell bunkózni meg ovizni,mint a homokozó lapátosok.. Ébresztő itt nálad nem oké vmi,hogy mi azt te tudod rakd helyre magad v beszélj a férjeddel.
2019. szept. 12. 21:30
 9/11 peca1000 ***** válasza:
4%

Beképzelt 3,14 csaként viselkedtél vele, így jártál! :)

Menj oda elé, kérj elnézést, és kezd el kéjesen simogatni, hátha kapsz kukacot :)

2019. szept. 12. 21:39
 10/11 A kérdező kommentje:

7-es

Intellektualisan kihivas vagy, de ha van idod ide irkalni akkor ha osszehasonlitod a ket kerdes stilisztikajat akkor gyorsan (a te esetedben lassan) rajossz, hogy a ket kerdes meg csak nem is hasonlit egymasra es itt most csak az illeto eletkorat neztem, az egeszet nem volt idom elolvasni.

Nem igazan ertem a szilligizmusod, magyarul: szted ha egy nonek bejon egy pasi amikor mindketten hazasok akkor a no minden alkalmat megragad hogy kikerulje a flortoles lehetoseget is az szerinted a tetszes jele ? Nalad akkor a “nem” az “igen”?

Jezusom.

2019. szept. 12. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!