Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Titeket utasitottel pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket utasitottel pasi, habar úgy tunt, hogy odavan értetek, csak nincs mersze lépni?

Figyelt kérdés
Vagy pasi nem hagy ki egy kinálkozó alkalmat?
2019. szept. 6. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Igen. Teljesen úgy viselkedett mint akinek tetszem, mások is azt mondták látszik, én is úgy éreztem. Kezdeményeztem én miután nem mozdult a dolog. Visszautasított.

Illetve nem voltam olyan konkrét de lejött hogy nem akar semmit.

A vicc hogy ezek után is látszott hogy nem közömbös.

Rossz volt de túléltem:)

2019. szept. 6. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Én pont ma utasitottam el egy gyönyörű nőt mert nem hittem el hogy tényleg akarvalamit/tetszek neki.

Életem egyik legnagyobb marhasága volt.

2019. szept. 6. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
Amit első ír, az van nálam is, utolsó két mondatot kivéve..én meguntam, kiábrándultam, már rajta se erzem valamiért...mint két idegen, úgy vágyunk most, kb feszengve
2019. szept. 6. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rendszeresen tapasztalom ezt.
2019. szept. 6. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Foglalt volt,de egyértelműen oda volt értem.Kértem tisztázzuk mi van köztünk.Azt hiszem önbizalommal volt nála gond.Egy darabig még jött utánam,de felfogtam kapcsolatban van.
2019. szept. 7. 05:22
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
Azért, mert valaki csak flörtöl veletek, attól nincs oda értetek... Istenem.
2019. szept. 7. 11:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Privátra:

Mert ahhoz van kedve. Szórakoztatja, elüti az időt, egót fényez stb.

Lehet felé lépni, ha ő nem lép. Csak úgy lehet kideríteni. Ebben benne van az elutasítás is. Ez van, túl kell lendülni.

2019. szept. 7. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!