Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi beleszerethet egy lányba, ha a csaj feltűnően oda van érte?
Ki tudja, lehet, hogy valakinél ez bejön.
Azonban én azt vettem észre, hogy alapjába véve nem. A pasikban benne van a vadászösztön. Ők szeretnek megkaparintani egy lányt, akadályokat leküzdeni.
Ha a lány kimutatja mennyire érdeklődik iránta, akkor nem lát benne kihívást, így nem kelti fel az érdeklődését.
Sőt, ha mindig nagyon bámulja és vigyorog rá az kellemetlen és még jobban taszítja, esetleg idegesíti.
Persze, mert legyezi a hiúságát, hogy ennyire szemérmetlenül nyomul rá egy csaj. Azért viselkedik így, mert zavarban van.
Egy biztos: tudja, hogy a csajnál zöld utat kap, egész biztos nem utasítaná vissza. Ha ennek ellenére nem lépett még semmit, nem hívta randira, akkor nem akar a csajtól semmit.
Viszont jó fej annyira, hogy nem használja ki csak szexre, pedig megtehetné.
Ebből nem lesz szerelem.
Most kívülről te látsz egy olyan párt ahol az egyik fél (jelen esetben a lány) láthatóan jobban rajong a másikért. Talán ismered őket, onnan tudod, hogy a srác nem szereti? Egyáltalán mi volt a kérdés célja? Abban adjunk tanácsot, hogy vajon a pasit el lehet-e halászni a csaj elől mert nem szerelmes belé?
Egyébként sokféle kapcsolat létezik és nagyon sokszor előfordul, hogy az egyik jobban rajong a másikért, de attól még jól kijöhetnek egymással évekig is akár. Előbb-utóbb minden szerelmi kapcsolat elmúlik vagy átalakul.
Most én azt nem értem, ez téged miért zavar vagy érdekel? Nőben valami vetélytársat látsz?
Szerintem a leírásod alapján, tuti, hogy a pasinak is bejön a csaj, csak nem mutatja olyan feltűnően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!