Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeled a féltékenységed?
Figyelt kérdés
Szerelmesek vagyunk. Tehát alaptalanul féltékeny vagyok. A kedvesem népszerű zenész. Ami azt jelenti, hogy sok nő veszi körűl, de nem foglalkozik "úgy" velük, de hát rajongók..nem kűldheti el őket ( de gyors lerázza és siet hozzám) szeret engem.. és egyszerűen annyira félek, hogy majd lesz olyan akire nem mond nemet.. vagy megtetszik neki.. szomorú vagyok, hogy érzem ezt az őrlő, folytogató érzést.. túl lépek ezen vagy aki volt, van hasonló helyzetben mit tett?!?2019. szept. 9. 15:55
1/4 anonim válasza:
Szeretem és szerelmes vagyok, tehát pontosan ezért megbízom benne és nem vagyok hajlandó féltékenynek lenni. Az önértékelésem rendben van, a kapcsolatért megteszek minden tőlem telhetőt, így nem gondolom azt, hogy bármi oka lenne lecserélni és azt sem gondolom, hogy egy hulladék féreg, aki adandó alkalommal félrelépne.
2/4 anonim válasza:
A féltékenység egy rendkívül alacsony szintű egós birtoklási vágy. Vagyok annyira tudatos, hogy létre se jöjjön a féltékenység. Talán oviban vagy általánosban lehettem utoljára féltékeny.
3/4 A kérdező kommentje:
Még nem voltam soha eddig féltékeny. Nagyon nehéz érzés és nem adok neki hangot. Csak magamban szenvedek és szeretnék ellene tenni.
2019. szept. 9. 16:11
4/4 anonim válasza:
Dehogynem voltál féltékeny, csak nem nyilvánítottad ki, de közben ugyanúgy szenvedtél, tehát féltékeny voltál.
Ez olyan, mint amikor gyerekként elvették a játékod. Valójában attól félsz, hogy sérül az egód, és elveszted, ami a látszólag tiéd. Nem a másik elvesztésétől félsz tehát, hanem hogy téged ér a veszteség. A féltékenység egyáltalán nem a szeretet jele. Sőt, azt lehet mondani, hogy a szeretet ellentéte. Aki valóban szereti a másikat, az teret ad neki, és nem tárgyként kezeli. A féltékenység azért jön létre, mert tárgyként, eszközként tekintesz a másikra. Mint gyerekkorodban a játékra, úgy tekintesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!