Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a helyzetet te hogyan kezeled a kapcsolatodban?
A családomnak semmi köze a magánéletemhez, és a magánéleti választásaimhoz, és fordítva, a párkapcsolatomnak sem a családomhoz.
Ezt kell tisztázni.
Rangsort kell felállítani. Kinek az igényeit veszed jobban figyelembe.
De pl. ha arra kérne a párom hogy zárjam ki a családom teljesen, akkor nem tenném meg. Nem rajongok értük de nem akarom eltépni a gyökereim.
És mivel a párommal élek, kb egyezik az értékrendünk így inkább ő a fontosabb számomra.
Úristen, ez most komoly?
A családnak semmi köze a párkapcsolathoz.
A párodnak pedig ne legyenek olyan nagy kérései, ha tudja, hogy az ellentétes a családodéval.
Vagy úgy fogadjátok el egymást, ahogy vagytok, vagy lehet szakítani.
"A családodnak vannak elvárásaik,észrevételeik a pároddal szemben"
És ezek miért kellene, hogy érdekeljenek engem? Tudtommal én vagyok párkapcsolatban vele, nem a családom. Majd ha a családtagjaimnak nem jön be a párom, akkor ők nem jönnek össze vele. Wtf.
Ha ennyire függök a családtól, akkor még gyerek vagyok, és legfeljebb játszópajtásom lehet, nem párom.
Felnőttként meg úgy gondolom, hogy a párom és a saját elvárásaim kell, hogy egyezzenek, nem a szülők és a páromé.
1. a családom 100%-ig ellene volt, hogy elköltözzek a páromhoz két országgal odébb.
Mégis vele élek, értsd, a párom a családom 2 éve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!