Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakiben azt szeretni hogy o szeret engem?
Ha ez így lenne, vagy így működhetne akkor minden plátói szerelem beteljesülne. Na látod, ez nem elég habár biztos van olyan eset amikor ez lehet egy kapcsolat szikrája de szerintem elég ritka.
Nekem is volt szerelmem akit én úgy szerettem mint ahogy biztosan még senki más nem, de ez nem igazán hatotta meg pedig teljes tudatában volt a dolognak.
Nárcisztikus személyiség esetében biztosan. Tehát még a másikban is csak azt szereti, hogy az illető rajong érte. Valójában saját magát szereti a másikban is.
Az ilyen ember mellett nem lehet boldognak lenni.
22eves vagyok, eddig mindenki kihasznált es bántott.
Van most egy párom aki nagyon szeret, szinte rajong ertem, barmit megtenne ertem.
Nekem fura ez, nem volt még velem ilyen.
Szeretem, de nincs az a nagy elsöprő érzes, inkabb olyan biztos szeretetnek erzem.
Mert nem kell félnem, hogy tobbet nem keres, hogy megcsal stb.
Azon gondolkodtam, hogy ot szeretem e vagy ezt a nagy rajongasat es szeretetét.
Ismerd meg, tolts vele minel tobb idot, hogy mindenfele helyzetben lasd hogyan viselkedik. Ha mar jol ismered es meg mindig ott az erzes, akkor te az embert szereted. A hibaival egyutt.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!