Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet valakiben azt szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valakiben azt szeretni hogy o szeret engem?

Figyelt kérdés
Marmint azért szeretni ot mert úgy szeret ahogy még senki?
2019. szept. 8. 21:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A többség ezért "szerelmes", mert tudja, hogy akkor viszontszeretik. Valamit valamiért.
2019. szept. 8. 21:51
 2/17 anonim ***** válasza:
71%

#1-es, ez nem igaz. Magamból kiindulva, én azért szeretem, h szerethessem, h boldoggá tehessem őt. Ez a legerősebb érzés bennem.

A kérdésre válaszolva, sztem nem lehet szeretni ezért vkit. Akkor nem lenne ennyi elutasítás, ha nem viszonzott, vagyis nem lenne olyan, h nem viszonzott. A szerelem belőlünk fakad, a saját szerelmünk miatt szeretünk vkit. Kevés az, h vki szeret, még ha úgy is szeret, mint senki más... Itt több van, benned is vannak felé érzések, csak vmiért nem látod, nem tudod.

2019. szept. 8. 22:00
 3/17 anonim ***** válasza:
27%

"én azért szeretem, h szerethessem, h boldoggá tehessem őt."

Ez szolgaiság, alárendeltség. Nem félsz, hogy kihasználja?

2019. szept. 8. 22:03
 4/17 anonim ***** válasza:
27%
Nem.
2019. szept. 8. 22:05
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

Honnan tudod, hogy nem ezt teszi most is? Ha a szerelem elvakít nem is láthatod ami szerintem nagyon veszélyes dolog.

Főleg, ha " én azért szeretem, h szerethessem, h boldoggá tehessem őt." az elv, akkor te igazából alárendeled magad, te vagy az aki őt szolgálja, hogy ő boldog legyen. De mit tesz ő? Van? Ez kevés.

2019. szept. 8. 22:07
 6/17 anonim ***** válasza:
50%
Huhh, hát ez fogós kérdés, egy pillanatra elbizonytalanítottál. Igen, persze, az átlag szerelem önző, itt több van, legalábbis részemről. Feltétlen szeretet, magam sem tudom miért, hisz már koppantam párszor, de ez más. Nem érdekel, h esetleg kihasználja. Nő vagyok, és lényem minden porcikájával igen, szolgálom őt. Nem érdekel, h mit tesz vele, nem érdekel, h esetleg csak kihasználja. Nem tudom ezt jobban elmagyarázni...
2019. szept. 8. 22:14
 7/17 anonim ***** válasza:

Akkor biztos, hogy kihasználja az a baj. Miért ne tenné? Megéri neki. Vagy csak egy nagyon profi hipnotizőr.

2019. szept. 8. 22:17
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ez az ami hozzá fűz akkor a legegészségtelenebb dolog és nagyon beteg lélekre vall. Hogyha van még ezer meg egy dolog amit imádsz benne akkor oké, persze, szereted azt is, hogy ez kölcsönös. De ha tényleg csak azért "szereted" mert ő szeret az régen rossz és nem is valódi szeretet, csak kitöltöd az űrt. Az ilyen kapcsolatokból úgy is szakítás lesz, belemenni sincs értelme.
2019. szept. 8. 22:17
 9/17 anonim ***** válasza:
51%
Nem.
2019. szept. 8. 22:24
 10/17 anonim ***** válasza:
Kedves #7, profinak profi, de ember, szóval... Hogy őszinte legyek már én is gondolkoztam ezen, h vmi nem stimmel, ez így nem jó, túl kiszolgáltatott vagyok, de mint írtam, a szerelem belőlünk fakad, így hagyom, és kíváncsian analizálom magam, h ezzel mire is megyek... Ez vagyok én, és a hozzá fűződő érzésem, ha vészféket húzok, akkor vmit megölök magamból. Ez a vmi az ego, és sztem az igazi életünk énünk az egonkon sokkal tovább mutat. Nem tudom mi lesz ennek a vége. Sanda gyanúm szerint győz az ego... pedig a legszebb, a legtisztább dolgok a szívünkben, a lelkünkben vannak. Már előre félek, mert akkor én is beállok a sorba, védve önmagam. Védve önmagam?.... Hmm.
2019. szept. 8. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!