Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé őszintén, de közben meg undorodom is tőle. Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Nem konkrétan Tőle undorodom, hanem a tudattól, hogy rajta maradt annak az előzőnek a "nyoma" olyan "lemoshatatlanul".
Vonzódom hozzá, csak ott van bennem ez a kettős érzés. Úgy érzem hiába vonzódom hozzá, de ez egy olyan gátat emel, hogy végleg tönkretesz mindent. Nem konkrétan Ő taszí, mert Őt szeretem, hanem az akihez köze volt már. Van ilyen?! És ha igen ez elmúlik? Jobban szeretem, mint bármit és bárkit csak zavar ez a tudat. Nem tudom elmagyarázni jobban, de hátha valaki volt màr hasonló helyzetben.
2019. szept. 5. 22:46
21/22 anonim válasza:
Várjunk csak egy percre! Azt mondtad hogy féltékeny is vagy. Az ember csak olyanra féltékeny akit valamilyen formában jobbnak tart magánál. Most, egy szerinted "undorító" embert mégiscsak jobbnak tartasz magánál? Szerintem ez az egész kifogás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!