Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok belé őszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok belé őszintén, de közben meg undorodom is tőle. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Nem konkrétan Tőle undorodom, hanem a tudattól, hogy rajta maradt annak az előzőnek a "nyoma" olyan "lemoshatatlanul".

Vonzódom hozzá, csak ott van bennem ez a kettős érzés. Úgy érzem hiába vonzódom hozzá, de ez egy olyan gátat emel, hogy végleg tönkretesz mindent. Nem konkrétan Ő taszí, mert Őt szeretem, hanem az akihez köze volt már. Van ilyen?! És ha igen ez elmúlik? Jobban szeretem, mint bármit és bárkit csak zavar ez a tudat. Nem tudom elmagyarázni jobban, de hátha valaki volt màr hasonló helyzetben.

2019. szept. 5. 22:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a borzasztó valaki a párja volt? Biztos hogy volt köztük valami?
2019. szept. 5. 23:31
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Arról más aztán tényleg nem tehet, hogy sértődékeny is vagy. A mentális problémán nem tudom, mi lenne sértő, a mentális, vagy a probléma? Ha kényszeres gondolataid vannak a másik emberről, míg vele vagy, akkor küzdd le őket. Ha ilyenek akkor jutnak csak eszedbe, míg távol vagytok egymástól, akkor vagy sok a szabadidőd, vagy próbálod magad tudat alatt lebeszélni erről a kapcsolatról.
2019. szept. 5. 23:46
 13/22 anonim ***** válasza:
87%

Nézd a dolgot objektíven, ez egy adott, megváltoztathatatlan dolog, nem tudod befolyásolni.

Vagy megpróbálsz nem kattogni rajta, vagy lelépsz, és lemaradsz minden másról. Csak kattogni nincs értelme, csak magadat kínzod vele.

Esetleg megbeszélhetnéd a másik féllel is, talán tud mondani valami "megnyugtatót", és utána te is máshogy látod majd.

2019. szept. 6. 00:10
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Kerdezo ,beteg vagy. Kimeld meg magadtol a masikat. Talaljon maganak normalis part
2019. szept. 6. 01:51
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt a lány megtudja, hogy neked ilyen gondolataid vannak vele kapcsolatban, biztos lehetsz benne, hogy többet nem hallasz róla. Nagyon kiborulnék és kiábrándulnék, ha ilyet tudnék meg arról akit szeretek.
2019. szept. 6. 06:41
 16/22 Diazepam ***** válasza:
100%
Mutass már egy képet légyszi, ne az exet csak valami hasonlót, mert így baromi nehéz megérteni téged. Mi vele a baj? Koszos, büdös? Fogatlan?
2019. szept. 6. 08:02
 17/22 anonim ***** válasza:

Gondolom nem ez az első kapcsolatod. A többinél is volt ilyen?

Ha vonzódsz Hozzá, együtt vagytok, átöleled, el kell,hogy múljon idővel ez az érzés. Jönni fog a megoldás magától.

2019. szept. 6. 08:55
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi a baj azzal az illetővel (legyen X)? Biztosan volt közük egymáshoz? Párod tudhatta azokat a dolgokat, amik miatt neked az róla a véleményed, ami?

Elég sok részlet van, ami nincs kiírva, pedig segítene. Ha X átverte, megjátszotta magát...stb, akkor inkább támogatnod kéne barátnődet, és nem undorodni tőle. Ezt kéne kicsit átkapcsolnod az agyadban tudatosan.

Ha barátnőd szánt szándékkal, mindennek tudatában ment bele bármilyen kapcsolatba X-el, akkor érdemes lenne azt megtudni, hogy mi a véleménye most róla. Hibának tartja? Ha igen, akkor ennyi, mindenki követ el baromságokat, és sokaknak volt közük olyanhoz, hogy utólag nem is értek.

Ha nem, akkor lehet barátnőd természetén, élethez való hozzáállásán, céljain, erkölcsein (attól függően, mitől undorító számodra X) kéne elgondolkodnod, mert volt bennük közös, és barátnőd nem tartja rossznak, hogy ő volt az életében.

2019. szept. 6. 09:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Tudod az emberi szervezet csodálatos. Ha egy két év eltelt közted és az előző illető között akkor mostanra jó eséllyel egyetlen olyan porcikája sincs amit te és az az ember is érintett, ugyanis az összes sejt hihetetlen gyorsasággal cserélődik. Hátha ez a tudat megnyugtat.

Egyébként szerintem is kérdezd meg, hogy mégis mi vonzotta abban az emberben. Viszont azzal a tudattal tedd fel a kérdést, hogy mivel már semmi közük egymáshoz, így valószínűleg az a dolog is már semmis, nem létezik.

2019. szept. 6. 10:51
 20/22 anonim ***** válasza:
71%
Te magaddal nem vagy megelègedve ès ezt rávetíted másra, de igazából saját magaddal vannak bajaid.
2019. szept. 6. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!