Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok belé őszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok belé őszintén, de közben meg undorodom is tőle. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Nem konkrétan Tőle undorodom, hanem a tudattól, hogy rajta maradt annak az előzőnek a "nyoma" olyan "lemoshatatlanul".

Vonzódom hozzá, csak ott van bennem ez a kettős érzés. Úgy érzem hiába vonzódom hozzá, de ez egy olyan gátat emel, hogy végleg tönkretesz mindent. Nem konkrétan Ő taszí, mert Őt szeretem, hanem az akihez köze volt már. Van ilyen?! És ha igen ez elmúlik? Jobban szeretem, mint bármit és bárkit csak zavar ez a tudat. Nem tudom elmagyarázni jobban, de hátha valaki volt màr hasonló helyzetben.

2019. szept. 5. 22:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
Te beteg vagy. Keress egy szűzet. Vagy olvass egy könyvet, menj hegyet mászni, ejtőernyőzni stb foglald le magad, akkor nem lesz időd ilyen marhaságokon gondolkodni... Atya ég...
2019. szept. 5. 22:51
 2/22 anonim ***** válasza:
22%
Jól van ez igy? És még el se nyerted a méltó büntetésed.
2019. szept. 5. 22:55
 3/22 anonim ***** válasza:
13%
*így
2019. szept. 5. 22:55
 4/22 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy zavar a tudat, hogy másokkal volt együtt. Hanem konkrétan egy előző ember zavar, mert számomra az egy nagyon undorító ember. Ennyi. Tisztában vagyok vele, hogy az embereknek vannak előző kapcsolatai másokkal, nekem is volt.. persze ez oké. Itt konkrétan egy ember "nyomáról" van szó. És borzasztó taszító érzést vàlt ki belőlem a tudat, hogy hozzányúlt egy olyanhoz. Tudom persze ez fordítva is megeshet a másik fél részéről. Mondom, nem tudom megmagyaràzni.. fura. Nekem is.

Ja és köszönöm a "kedves választ" első. Nem vagyok beteg. Egyszerűen ezt érzem, hiába vagyok szerelmes belé.

2019. szept. 5. 22:59
 5/22 A kérdező kommentje:
Colonel truth gőzöm sincs miről dumálsz.. de oké. :D
2019. szept. 5. 23:00
 6/22 anonim ***** válasza:
34%
Truth, nagy T-vwl. 🤗 Oszt mi a nemed?
2019. szept. 5. 23:09
 7/22 anonim ***** válasza:
94%
Nincs "nyom" az emberen, csak az van, amit te odaképzelsz. Mi az, hogy lemoshatatlan? Ez a te mentális problémád.
2019. szept. 5. 23:11
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Te féltékeny vagy?
2019. szept. 5. 23:17
 9/22 A kérdező kommentje:
Nem értem miért érzi szükségét sok ember annak, hogy másokat sértegessen. Én feltettem egy kérdést, oké fura téma, de erre van az oldal.. lehet normális stílusban is választ írni, ha nem megy akkor köszi mindenkinek, de nem vagyok kíváncsi rá. Istenem mennyi primitív ember van... :D
2019. szept. 5. 23:18
 10/22 A kérdező kommentje:
Lehet van bennem féltékenység, de ez nem magyarázza ezt szerintem teljes mértékben. Más ember miatt nincs ilyen érzésem, most konkrétan egy olyan emberről van szó, aki így számomra nagyok nagyon taszító. Mindenkinek van olyan érzése néha más emberrel kapcsolatban, hogy rànéz és fúj. Ilyen okádék, ez a megpiszkálgatom esetleg bottal vagy azzal sem. Tök jó példa tömegközlekedésen, mikor odébb húzódsz, csak hozzád ne érjen. Fura :D de ettől még szeretem akiről szó van, csak zavar ez a tudat belül, hogy egy ilyen emberhez köze volt már.
2019. szept. 5. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!