Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé őszintén, de közben meg undorodom is tőle. Lehetséges ez?
Nem konkrétan Tőle undorodom, hanem a tudattól, hogy rajta maradt annak az előzőnek a "nyoma" olyan "lemoshatatlanul".
Vonzódom hozzá, csak ott van bennem ez a kettős érzés. Úgy érzem hiába vonzódom hozzá, de ez egy olyan gátat emel, hogy végleg tönkretesz mindent. Nem konkrétan Ő taszí, mert Őt szeretem, hanem az akihez köze volt már. Van ilyen?! És ha igen ez elmúlik? Jobban szeretem, mint bármit és bárkit csak zavar ez a tudat. Nem tudom elmagyarázni jobban, de hátha valaki volt màr hasonló helyzetben.
Nem arról van szó, hogy zavar a tudat, hogy másokkal volt együtt. Hanem konkrétan egy előző ember zavar, mert számomra az egy nagyon undorító ember. Ennyi. Tisztában vagyok vele, hogy az embereknek vannak előző kapcsolatai másokkal, nekem is volt.. persze ez oké. Itt konkrétan egy ember "nyomáról" van szó. És borzasztó taszító érzést vàlt ki belőlem a tudat, hogy hozzányúlt egy olyanhoz. Tudom persze ez fordítva is megeshet a másik fél részéről. Mondom, nem tudom megmagyaràzni.. fura. Nekem is.
Ja és köszönöm a "kedves választ" első. Nem vagyok beteg. Egyszerűen ezt érzem, hiába vagyok szerelmes belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!