Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szerelmes vagyok egy lányba akinek a legjobb barátja vagyok. Közel 5 éve meg hónapok óta próbálom kiverni a fejemből de nem megy. És széttép ez az egész dolog lelkileg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3x visszautasított ezért próbáltam hónapokon át elfelejteni ezért nem is írtam neki. de aztán rám írt és újra beszélgetünk. nagyon szeretnék egy esélyt....valami hiányzik belőlem de nem tudom mi... és hajlandó vagyok gyökeresen megváltózni ha ez kell hozzá. valaki tudd tanácsod adni?
2019. szept. 2. 14:43
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
amikor letiltottam akkor meg kérdezősködött a barátnőjénél,hogy miért tiltottam le,amikor feloldottam akkor ezt azt írta "arra vártam,hogy mikor oldasz fel" igazából sokan vannak szerintem azok is akik úgy szerezték meg akit szerettek ,hogy sokszor kikosarazta előtte őket a csaj.
2019. szept. 2. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!