Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok egy lányba akinek a legjobb barátja vagyok. Közel 5 éve meg hónapok óta próbálom kiverni a fejemből de nem megy. És széttép ez az egész dolog lelkileg. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3x visszautasított ezért próbáltam hónapokon át elfelejteni ezért nem is írtam neki. de aztán rám írt és újra beszélgetünk. nagyon szeretnék egy esélyt....valami hiányzik belőlem de nem tudom mi... és hajlandó vagyok gyökeresen megváltózni ha ez kell hozzá. valaki tudd tanácsod adni?2019. szept. 2. 14:43
11/21 A kérdező kommentje:
egyszer a kedvenc animéjéből ( attack on titan) kapott tőlem egy nyakláncot meg egy gyűrűt nagyon tetszett neki annyira,hogy meg sem tudott szólalni percekig aztán keresztbe tett lábakkal nézett rám picit "gyere kapsz egy ölelést" na hát az hosszú ölelés volt
2019. szept. 2. 18:53
12/21 A kérdező kommentje:
sokszor az volt velem a baja,hogy túl agyaltam mindent. és ez zavarta. horoszpók azt írja skorpió és szűz nem rossz együtt és imponál a szűznek az ha a skorpió sokat próbálkozik. és sikerült elérnem ma ,hogy majd találkozzunk kettesben is amit eddig mindig elkerült.
2019. szept. 2. 18:54
13/21 A kérdező kommentje:
Horoszkóp* sry
2019. szept. 2. 18:55
14/21 A kérdező kommentje:
szerintem csak az a probléma,hogy úgy közeledtem hozzá mint ha egy átlagos lányhoz közelednék. ő meg introvertált tehetséges rajzoló, anime rajzoló akar lenni majd japánban én is tanulom a nyelvet de még nem olyan régen nagyon sokat szerelmesek belé de nála inkább a belső számít. volt nagyon jó pasija kocka has jóképű tehetséges focista. de ott hagyta mert verte. volt amikor arra kért magától,hogy kísérjem haza meg flörtölés is előfordult alakra arca jó vagyok nála csak valami belsőleg hiányzik.
2019. szept. 2. 19:00
15/21 A kérdező kommentje:
a nyaklánc mellé írtam neki egy cetlire pár szót azután mondta azt,hogy nagyon aranyos vagyok. illettve mikor megkapta az ajándékát szülinapjára mindenkinek mutogatta otthon, és mondta,hogy tőlem kapta.
2019. szept. 2. 19:03
16/21 A kérdező kommentje:
őm meg volt olyan is,hogy megkérdezte,hogy "nem akarsz nálunk főzni" miután ki raktam fb csoportba mit főztem otthon egyből igent kellett volna mondanom nem el viccelni,hogy majd apád agyon ver lapáttal mert be engedtél a lakásba egy idegent XD meg hozza majd a puskát. sokszor elviccelem vagy nem veszem észre ha közeledik felém valaki. és egy idő után tovább áll de ez kamaszkoromra volt jellemző egy osztálytársam belém volt zúgva de nem vettem észre azt hittem csak barátkozni akar. mostanában gondoltam rá vissza és már tudom,hogy járni akart velem.
2019. szept. 2. 19:09
17/21 A kérdező kommentje:
ott voltam akkor is amikor régen depis volt a pasija miatt és felakarta vágni a kezét ( igen akkoriban ennyire depis volt) ma meg már rá sem lehet ismerni. és aztán megköszönte,hogy megmentettem a kezét. mert fel tartottam addig még az a gyökér csávó visszaírt neki. máskor meg az életét mentettem meg.
2019. szept. 2. 19:12
18/21 A kérdező kommentje:
valamikor meg random hozzámért megfogta a kezem bejött az intim szférámba ilyenek hmm asszem mindent elmondtam ami lényeg
2019. szept. 2. 19:14
19/21 anonim válasza:
Vársz valamire, amire tök felesleges. Akkor tennél jót magaddal, ha nem beszélnétek többet.
20/21 A kérdező kommentje:
felhoztam már neki,hogy lelépek de azt mondta nem sok értelme van.
2019. szept. 2. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!