Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnak bizonyos nők a barátjukkal maradni, ha az burkoltan, de érzékelhetően nem szerelmes, kakil a fejére, vagy súlyosabb esetben megcsalta, bántja fizikailag vagy lelkileg? 20/N
Ezek mind nagyon rossz érzéseket okoznak, akkor miért maradnak velük? Én nem tudnék szerelmes lenni egy olyan rossz emberbe, aki bánt és/vagy hűtlenkedik. Ha pedig kakilna a fejemre, vagy érzékelném hogy nem szerelmes, az olyan szinten rossz érzést okozna, hogy inkább szakítanék, legyünk boldogok a megfelelő embereinkkel.
Sokan maradnak benn mégis ilyen kapcsolatokban, de nem értem mi okból, ők tán szerelmesek maradnak ezen dolgok ellenére?
Sokszor van olyan is, hogy a barátjuk semmi súlyosat nem követ el, csak a viselkedéséből látszik, nem szerelmes. Ezt a barátnő vagy észreveszi, vagy nem. A barátjük legfeljebb kedveli őket, esetleg picit szereti, de a haverok meg a satöbbi rögtön fényévekkel fontosabbak számukra mint a barátnőjük. Ez nem szerelem. A lányok mégis maradnak, próbálják javítgatni a kapcsolatot. Pedig érzéseket nem lehet kicsikarni, nincs mit javítani. Vagy tán direkt elnyomják a tudatot, hogy a krapekjuk nem szereti őket viszont?
Arra gondoltam, talán félnek szinglikké válni.
Olyat is hallottam, hogy a barátjuk 3 naponta hívja fel, ír nekik, és szerintük ez szerelem, ez így is normális. Pedig nincs az a szerelem vagy mély szeretet, ami megengedné, hogy háromnaponta lépjünk csak kontaktba az imádott személlyel.
Vagy tán arra buknak egyesek, hogy kakálva van a fejükre?
Nem beszélve a súlyosabb esetekről, mint lelki vagy fizikai terror, és megcsalás.
Igen, ezek a lányok beütésben szenvednek, a neve: KAPCSOLATFÜGGŐSÉG.
Akkor se lépnek ki a kapcsolatból, ha nyilvánosan megalázza őket a pasijuk, testi bántalmazásban van részük, mert számukra egy megalázó kapcsolat még mindig többre értékelt, mint szingliként egyedül lenni.
Igazából pont ez az oka a sok családon belüli erőszaknak, mert a nők képtelenek lépni, mert nekik egyedül lenni rosszabb, mint egy rossz házasságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!