Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha annyira szerelmes vagyok, hogy már fizikailag rosszul vagyok?
Élvezd ki ezt az érzést és ezt az időszakot, mert nem mindig van ilyen :)
Ha van a kapcsolatnak realitása, akkor próbálj meg finom jelzést adni, hogy észrevegye, hogy létezel.
Ha nincs realitása és vélhetően plátói az egész és az is marad, akkor meg ne ezt tápláld magadban, hanem foglalkozz olyannal, olyanokkal, akik érdeklődnek irántad és ne vesztegesd az idődet ilyennel.
Gondolom mikor néha rád pillant még el is fordítod a fejed, véletlenül se vegye észre. :)
Jó hát figyelj, így sehogy nem lesz semmi sem + elfelejteni sem lesz könnyebb. Egy szimpla nem-től legalább hamarabb kiábrándulnál.
Ebben az esetben vedd észre, hogy ezt az érzést, szenvedést te csinálod saját magadnak azzal, hogy folyamatosan ezen jár az eszed. Hagyd abba! Ennyire egyszerű.
Én is voltam így. Nem ettem, lefogytam, szinte depressziós voltam már a szerelemtől való szenvedéstől. Plátói volt, esélytelen. És én is ezt tettem. Megbeszéltem magammal, hogy ez nem az én pályám.
Hidd el, bejön! Nem egyik napról a másikra, de sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!