Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni, hogy elmúljon ez az érzés? Félek a szerelemtől?
Sziasztok!
Kb. egy éve lett vége egy kapcsolatomnak, amiben én nagyon hittem és sokat vártam tőle, ragaszkodtam hozzá. Nagyon szerettem a srácot, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem vagyunk egymáshoz valók. Sok csalódás ért és nagyon fájt az egész, ami miatt nehezen tettem túl magam rajta.
Szerencsére már hónapok óta minden teljesen oké, sőt belépett az életembe egy olyan férfi akit úgy érzek, hogy tudnék szeretni és mostanában ahogy egyre többet vagyunk együtt kezdek félni attól, hogy beleszeretek és ismét fájni fog. Nagyon szuper minden és szeretném is vele a dolgot, de egyszerűen annyira félek már a csalódástól, hogy ez kicsit korlátoz abban, hogy éreztetni tudjam vele az érzéseimet. :(
Mit tanácsolnátok?
Annak a kapcsolatnak vége!
Ez egy másik kapcsolat, tele reményekkel, ne mérgezd meg az aggódásoddal.
Ha esélyt sem adsz neki, nem is lehetsz újra szerelmes.
Már teljesen elengedtem az exem, már semmilyen érzést nem vált ki belőlem ha látom is, más különben nem is kezdtem volna bele egy új kapcsolatba.
Egyszerűen csak a fájdalomtól félek, attól, hogy megszeretem őt (mert már kialakulóban van az érzés), ragaszkodom hozzá és végül mégsem úgy alakulna, csalódnék.
Az exed lehet elengedted, de a fájdalmat kéne amit okozott, mert tulajdonképpen attól félsz. Ezért kezeled az új hapsit úgy, ahogyan az exedet kellett volna (bizalmatlansággal), a mostani hapsid meg kerül a te akkori szerepedbe és szór eléd minden szépet és jót két kézzel (bizalommal). Az lesz, hogy mindent megad amire vágytál, te meg mint egy darab fa csak leszel/hagyod, nem értékeled. Gyakorlatilag félre is kefélhetnél.
33/f
Ja, mit tegyél. Ismerd fel, hogy mindig mindenben van kockázat, vedd számításba mi az, készülj fel rá mit fogsz tenni, ha beüt a szar és utána már nem kell félned, hiszen van terved, amit végrehajtassz amikor úgy alakul, a fennmaradó időben pedig jól érzed magad.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!