Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnék tenni, hogy elmúljo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni, hogy elmúljon ez az érzés? Félek a szerelemtől?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb. egy éve lett vége egy kapcsolatomnak, amiben én nagyon hittem és sokat vártam tőle, ragaszkodtam hozzá. Nagyon szerettem a srácot, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem vagyunk egymáshoz valók. Sok csalódás ért és nagyon fájt az egész, ami miatt nehezen tettem túl magam rajta.

Szerencsére már hónapok óta minden teljesen oké, sőt belépett az életembe egy olyan férfi akit úgy érzek, hogy tudnék szeretni és mostanában ahogy egyre többet vagyunk együtt kezdek félni attól, hogy beleszeretek és ismét fájni fog. Nagyon szuper minden és szeretném is vele a dolgot, de egyszerűen annyira félek már a csalódástól, hogy ez kicsit korlátoz abban, hogy éreztetni tudjam vele az érzéseimet. :(

Mit tanácsolnátok?

2019. aug. 25. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Erre nincs jó tanács. Vagy eltudsz engedni valakit vagy sem. Te nem tudtad elengeni az érzéseket még 1 év távlatából sem, mert félsz így nehéz lesz már bárkibe is újra igazán szerelmesnek lenned, mert ha elengeded magad, akkor is ott lesz a tudatodba a dolog, mi van ha? Szóval tanács erre nincs.
2019. aug. 25. 18:58
 2/11 anonim ***** válasza:
"Próbálkoznak, mint a kutyák és a macskák. Nem vagyunk mások, csak ruhába bújtatott állatok 4 keréken gurulva." Srila Prabhupada
2019. aug. 25. 18:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sem tudtad elegnedni, nem vagy még rendben magaddal. Most sem a konkrét személyhez ragaszkodsz, csak attól félsz, hogy megint egyedül maradsz.
2019. aug. 25. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:

Annak a kapcsolatnak vége!

Ez egy másik kapcsolat, tele reményekkel, ne mérgezd meg az aggódásoddal.

Ha esélyt sem adsz neki, nem is lehetsz újra szerelmes.

2019. aug. 25. 19:02
 5/11 A kérdező kommentje:

Már teljesen elengedtem az exem, már semmilyen érzést nem vált ki belőlem ha látom is, más különben nem is kezdtem volna bele egy új kapcsolatba.

Egyszerűen csak a fájdalomtól félek, attól, hogy megszeretem őt (mert már kialakulóban van az érzés), ragaszkodom hozzá és végül mégsem úgy alakulna, csalódnék.

2019. aug. 25. 19:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nem azt írtam, hogy az exed nem tudtad elengedni, hanem, hogy a rossz érzéseket és valószínű, ahogy látom a félelmet soha nem is tudod elengedni, mert írtam a tudatalattidba az már beette magát így, ha ezzel a sráccal jó is lenne és elfelejted a rosszat, akkor is ott van beleégve a tudatalattiba, ahonnan bármelyik pillanatba kitör és robban, mint egy bomba, ha netán ezzel a sráccal is csalódnál, akkor szétesnél és talán soha az életbe nem bíznál meg senkibe kapcsolat terén már szerelemből. Szóval nehéz, de el kell engedni valahogy a rosszat.
2019. aug. 25. 19:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Engedd el magad és szeresd bátran! Az élet rendje a csalódás. Egy kapcsolatban az egyik fél mindig jobban szeret. A szerelemért meg kell alázkodni, kompromisszumot kötni és tűrni, aztán ha egymáshoz valók vagytok onnantól kezdve minden rendben lesz. Ne félj, mert a baba is elesik az elején amikor járni tanul. :)
2019. aug. 25. 19:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Az exed lehet elengedted, de a fájdalmat kéne amit okozott, mert tulajdonképpen attól félsz. Ezért kezeled az új hapsit úgy, ahogyan az exedet kellett volna (bizalmatlansággal), a mostani hapsid meg kerül a te akkori szerepedbe és szór eléd minden szépet és jót két kézzel (bizalommal). Az lesz, hogy mindent megad amire vágytál, te meg mint egy darab fa csak leszel/hagyod, nem értékeled. Gyakorlatilag félre is kefélhetnél.

33/f

2019. aug. 25. 19:22
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

Ja, mit tegyél. Ismerd fel, hogy mindig mindenben van kockázat, vedd számításba mi az, készülj fel rá mit fogsz tenni, ha beüt a szar és utána már nem kell félned, hiszen van terved, amit végrehajtassz amikor úgy alakul, a fennmaradó időben pedig jól érzed magad.

33/f

2019. aug. 25. 19:30
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
Minden szerelem elmúlik egyszer. Szóval... Mitől is félsz? :)
2019. aug. 25. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!