Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire lehet tartós kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet tartós kapcsolat?

Figyelt kérdés

2 különböző személyiségű ember mennyire lehet tartósan együtt?

Mindkettőnket más dolgok érdekelnek

Amit közös pontnak neveznék az az utazás,mindketten szeretünk utazni és hogy mindketten egy véleményről vagyunk a kapcsolatot illetően

A vonzalom nagy fokon ég,viszont félek,hogy nem tartja fel a kapcsolatot csak maga a testiség...

Szeretjük egymást,de nem vagyok biztos benne hogy szerelemet érzek.

Mit tegyek? Szakítsak?

2019. aug. 20. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mindenképp..wtf???

Jól érzitek magatok együtt? Igen.Akkor mi a gond?

2019. aug. 20. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A fontos dolgokban kell összhangban lenni.

* Gyerek kérdés.

* Hol élni.

* Bizalomról és hűségről alkotott vélemény.

* Kommunikációról és őszinteségről vallott nézet.

* ..stb

Ezek passzolnak?

2019. aug. 20. 21:04
 3/5 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Két totál egyforma ember nem létezik. Mint minden kapcsolatban, nálatok is csak az számít, hogy mennyire vagytok hajlandóak a kompromisszumokra. Baromság félni attól, hogy a partnereddel más-más dolgok után érdeklődtök. Ettől színesebb is lehet egy kapcsolat. Például engem mindig is érdekelt, hogy az aktuális páromat mi érdekli, mi foglalkoztatja, de nem amiatt mentünk szét, mert egyikük megőrült a gyerekekért (én nem), a másikuk meg imádott buliról bulira járni (én nem).
2019. aug. 20. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha így érzel, akkor az nem véletlen. Gondolom voltál már szerelmes és meg tudod különböztetni a két érzést. Volt ilyen kapcsolatom nekem is. Nagyon tetszett, a szex is jó volt, de semmi többet nem tudnék írni róla. Tartalmilag sokkal többet kell hogy nyújtson egy kapcsolat. Hány évesek vagytok? Sok korkülönbség van köztetek?
2019. aug. 20. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Addig tart, amíg a kezdeti varázs el nem múlik. Ez kevés.
2019. aug. 21. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!