Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24-25-26 éves fiúk! Nektek egy 16 éves lány szóba jöhet kapcsolat terén? Vagy gyerekesnek gondoljátok még az ilyen korosztályú lányokat?
Figyelt kérdés
Nekem nem tetszenek a fiatal, velem egyidős fiúk. Valahogy a legtöbb nem érett még, és így kapcsolat is túlságosan gyerekes. Persze vannak olyan Gimisek, akik intelligensek és komolyak, de mivel már csalódtam, így nem szeretnék ismerkedni csak 20 év felettiekkel. Nektek ez taszító?2019. aug. 18. 20:43
1/10 anonim válasza:
26 évesen volt egy nyári 2 hónapos csak szex 'kapcsolatom' egy 17 éves lánnyal. Ő is tudta, hogy ennyi. Én is tudtam, hogy ennyi.
Amikor elkezdődött neki a tanév, akkor elbúcsúztunk egymástól.
Túlságosan nagy lett volna a gap komoly kapcsolatra.
2/10 anonim válasza:
16 éves az még gyereklány. Még az erotikáról sincs fogalmad, nem tudnék mit kezdeni veled.
4/10 anonim válasza:
Taszítónak nem tartom annak, de komoly kapcsolatba nem számítok rá, mivel még egy 16 évessel hosszútávon nem tudok még tervezni vele. 25-26 évesen már diplomámmal a kezemben már elhelyezkedtem melozni, már építettem az egzisztenciámat, már tervezgettem a jövőmet az aktuális párommal közösen, és nem azért de egy közös jövőért mindkettő félnek ki kell venni a részét az anyagiak terén is, pláne ha mondjuk családalapítás is a cél. Na most 16 évesen még közel nem a cél, mint nekem már 28 évesen, hanem az hogy tanuljál, képezd magadat, találj egy olyan érdeklődési kört amivel későbbiekben a mindennapi kenyeredet keresheted, én ezeken már túl vagyok. Épp ezért nem tudom személy szerint komoly kapcsolatot elképzelni hasonló életkorú lányokkal. Maximum egy laza szexkapcsolatot tudnék elképzelni semmi mást.
5/10 Lazy Lover válasza:
Igen sok fiatal lànyt ismerek aki èrettebb a korànàl
6/10 anonim válasza:
Nem, mert teljesen más dolgok érdekelnének, mint egy 16 évest.
7/10 anonim válasza:
26, 17. Mára már a párom, közös otthon, gyerekek.
8/10 A kérdező kommentje:
Úgy látom elég vegyes. De mindenesetre köszönöm, hogy időt szakítottatok a kérdésemre és, hogy őszintén válaszoltatok :)
2019. aug. 18. 21:09
9/10 anonim válasza:
Hát ha vissza gondolok milyen gyerekesek voltam közép suliba a csaj osztálytársaim állandóan csak a pasik és olyan pletykásak voltak hogy azt sem tudták magukba tartani hogy hétvégén lesz**ták a pasijukat. Kit érdekel? Én is gyerekes voltam már nem azért 15-16 évesen szerelem után sírtam ami így vissza gondolva irtó gáz. Mit tud egy 16 éves? Most is látom a szomszédomat aki velem egy idős 25 éves és 16 éves a barátnője. Annyira látszik azon a lányon hogy gyerek hogy hihetetlen. Nem ítélem el egészségére de az ilyen úgy sem tart sokáig. 16 évesen nem tudnak még a gyerekek komoly kapcsolatot hosszú távra tervezni.
10/10 anonim válasza:
Gyerekesnek. Még a 20-25 közti nők jó része is gyerekes. Legfeljebb szexre gondolnék egy 16 evéssel. 31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!