Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gold digger nőkre ez tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gold digger nőkre ez tényleg igaz?

Figyelt kérdés

Azt hallottam valakitől, vagy talán itt az oldalon olvastam, már nem emlékszem, hogy a pénzre hajtó nők pontosan tisztában vannak adott autók értékével.

Mégha nem is értenek az adott autóhoz, lehet azt sem tudják, hogy benzin vagy dízel, de az árát egész jól betudják lőni. És éppen ezért nem lehet őket átverni 2-3 milliós BMW-kel meg Audikkal, mert hamarabb beülnek egy újabb 6 milliós Skodába vagy Peugeot-ba.

Akinek volt már tapasztalata ilyen nőkkel, ez tényleg igaz?

Vannak ezek a tipikus csajozós autók, általában coupe formával de akkor egy drágább ellenben teljesen hétköznapi autó jobb lehet a célra?

Természetesen nem gondolom, hogy minden nő aranyásó, így tisztelet a kivételnek, és kérem hanyagoljuk azokat a válaszokat amiben mindenki leírja, hogy neki nem fontos az autó értéke.

2019. aug. 6. 01:40
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagyok aranyásó de azért én is látom hogy sacc/kb mennyit érhet egy autó..

És nem az számít, elég nagy lelki szegénységről tesz tanúbizonyságot az a nő aki csak a pénzre megy 👀😁

2019. aug. 6. 02:02
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Ezt a legtöbb felnőtt ember látja, aki tisztában van a pénz értékével, főleg ha van kocsija.

Talán egy 14 éves kis tinipunit lehet beetetni azzal, hogy a használt, 20 éves BMW drágább, mint egy szalonból vett vatta új Skoda. De ha szokott tévét nézni, és látott már Skoda reklámot, akkor őt se.

Amúgy egy nagyobb, jobb felszereltségű Skoda 8-10 misi. Csak hogy tisztában legyél az árakkal.

2019. aug. 6. 05:49
 3/8 Pupusz ***** válasza:
100%
A márkát mindenki látja és a többség a kort, az állapotot is. Így nem olyan nehéz belőni. Pláne azt, hogy vatta új, vagy 1-2 éves, vagy 20 éves a verda. Viszont mindemellett hamar kiderül, ha az illetőnek még egy lakása sincs, vagy egy gombóc fagyira valója se. Azaz 0 egzisztenciával tök mindegy, milyen kocsija van valakinek. Ugyanígy igaz magas egzisztenciával is. Ott meg már amúgy is mások az igények, nem a 20 éves roncsderbi a cél.
2019. aug. 6. 07:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ja, az is sokat elárul, ha a 3 millás autóra 10 évig fizeted a részletet, havonta egyszer tankolsz ötezerért, és két hónapig spórolsz olajcserére. Meg elkéred a benzin árát, ha hazaviszed.

Vaaagy: simán odaszólsz, hogy pakoljon be fürdő ruhát, mert mentek.

2019. aug. 6. 08:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok sem autoszakerto, sem aranyaso, de az nagyjából látszik, hogy mennyit er az autó.

Az autó önmagában még semmit nem jelent, mert sokan inkább élnek alberletben,vízen es kenyeren, de hitelre megvesznek egy drága autót.

2019. aug. 6. 08:21
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Nekem fontos az autó, nem ülök bele olyanba, ami nem Ferrari vagy Lamborghini. :)
2019. aug. 6. 09:47
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
De most őszintén nem K**va mindegy hogy kinek milyen autója van ? Biztos én élek rossz bolygón mert engem hullára hidegen hagy hogy kinek milyen autója van engem jobban érdekel az ember maga.
2019. aug. 6. 19:06
 8/8 A kérdező kommentje:

Én tisztában vagyok az árakkal, de ehhez hozzátartozik, hogy viszonylag gyakran nézegetek hirdetéseket és mondhatni kicsit autómániás is vagyok. 6 milliós Skoda alatt egy új Octaviát értettem, azok mennek 6 körül. Persze jól felextrázva simán lehet több, a Superbről, Kodiaqról nem is beszélve.

BMW-ből lehet venni olyat ami sokkal drágábbnak tűnik mint ami. 2011-es F10-es 5-ös például 3 milliótól indul, nyilván a többet futott példányok, a forma pedig nem elavult, mert 2017-ig gyártották, így kívülről nem fogja megmondani az emberek többsége, hogy 2 vagy 8 éves autóról van-e szó.

Szóval ne csak abból induljatok ki, hogy 20 éves bmw 800 ezerért, vagy új fullos skoda superb 15 millióért, mert ott természetesen az abszolút laikus, is látja a különbséget.

De például egy 3-4 milliós 7-8 éves 5-ös bmw formára akár még új is lehetne, közben feleannyiba kerül mint az új octavia. Szóval ilyen esetben sem lehet "átverni" a pénzre utazó nőket?

Vagy ott van például a Ford mondeo, 2015 óta szinte változatlan a forma, új ára simán van 8 millió, 2015-ös 3-4 körül megy. Ha kintről van mégolcsóbb plusz új rendszám. Tehát ha 3-ért veszek kint egy ilyet, hazahozom kap egy új rendszámot, akkor ugyanúgy fog kinézni mint az ami most gurult ki a szalonból kétszer annyi pénzért. Az meg, hogy a motorban 2-3-400 ezer kilométer van kívülről nem látszik.

Nyilván ez önmagában kevés találni egy aranyásó csajt, pláne ha az autó hitelre van és hóvégén már nem jut kajára se. Én pusztán csak az autóra korlátoztam a kérdést, mert ez itthon sajnos/nem sajnos státusszimbólum.

7-es válaszolónak pedig sikerült figyelmen kívül hagynia az utolsó mondatom. Igen, tök jó csaj vagy, hogy nem érdekel az autó csak az ember maga, erre írtam, hogy tisztelet a kivételnek. A kérdésem AZOKRÓL a nőkről szólt akiket érdekel és esetleg képben is vannak vele.

2019. aug. 6. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!