Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy bízhatsz-e egy emberben?
Azt mondja amit csinál és azt csinálja amit mond, még akkor is, ha egy rúd TNT-t dugnak a seggébe meggyújtva vagy kitör a világháború.
33/f
Lényegében sehonnan és semmi sem biztos.
De nézd, hogy mit mond és mit tesz!
Ne, azt ne nézd mit mondd, azt nézd mit tesz :)
Mert a szó akármilyen szép, még mindig szó és nem tett!
Nem élünk együtt, tehat nem tudom eldönteni h igazat-e mondd.
Ha valami miatt neheztelek rá, azon megsértődik.
Együttélés nélkül gyakori találkozással és sok együtt töltött idővel bizonyosodhatsz meg róla.
33/f
Azt vonod kétségbe amit mond, vagy miért kételkedsz Benne? Maga az,hogy megsértődik nem magyarázat semmire.Aki igazat mond és kételkednek Benne az is megsértődhet, de aki füllent és tart attól,hogy lelepleződik, az is felháborodhat a gyanúsításon, legjobb védekezés a támadás alapon.
Én alapjáraton bizalmatlan vagyok, ezért akit nem ismerek azzal teljesen bizalmatlan vagyok, és idő kell hozzá,hogy bizalmat szavazzak Neki. Ez nem azt jelenti,hogy kételkedek Benne, egyszerűen azt,hogy nem nyílok meg teljesen előtte,és odafigyelek arra,hogy jobban megismerjem.
Ha viszont egyszer csalódok Benne sajnos nem tudok Neki ismét bizalmat szavazni, ami nem mindig jó, de ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!