Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet megbízni ilyen emberben?
Egy hónapja ismerkedtem meg a barátnőmmel,és minden tökéletesen alakult,a beszélgetések az első randi,tényleg fülig szerelmesek voltunk egymásba,én is,de ő rajta is éreztem ezt.
De mostanában valahogy már mintha nem érdeklem annyira őt.. minden héten megy valahova,és eltűnik fél napokra.. fel se hív meg semmi.
Vagy a barátnőihez megy akik messze laknak.
Vagy unokatestvéréhez... de az a furcsa,hogy mindig amit ír,hogy ott lesz,utána amikor már ott van,módosul,és úgy jön le,mintha nem is azért ment volna igazából. ma például sulijába ment valami dolgokat elintézni azt mondta.. erre rám írt 11 körül,hogy nem volt senki a suliban,és hát ha már ott van barátnőjével csajos napot tart.. de azóta se írt meg semmi..És ezt egyre többször eljátssza. Ha rákérdezek nála,mindig ugyan az a válasza,hogy ne aggódjak,nem kell semmi miatt aggódnom minden rendben..
De akikkel találkozik egész évben együtt lesz,mivel iskolatársai.. velem meg akkor kevesebbet,mert én dolgozom,és ő meg tanul.. azt mondta én vagyok a legfontosabb neki,de néha úgy érzem nincs is rám szüksége igazából.
ő 18,én pedig 25 éves vagyok.
Mi lenne ha elmondanád, hogy teljesen hanyagolva érzed magad? :)
21/L
Szerintem neked már olyan nő kell aki a jövőn gondolkodik, nem pedig azon, h melyik kávézóba üljön be a barátnőivel.
Túl fiatal hozzád a csaj. A 7 év viszonylag nem sok, de 23 és 30 éveseknél jobban eltudom képzelni. A barátnőd még éli a tini életét, most lett felnőtt és most fog elmenni az esze :) Én is így voltam és már nevetek magamon 22 évesen, h akkor azt gondoltam magamról, h milyen felnőttes a gondolkodásom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!