Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A be nem teljesült szerelmek megmaradnak az emberben?
Figyelt kérdés
2016. márc. 10. 15:53
2/9 anonim válasza:
Szerintem igen. Vagyis inkább úgy mondom, hogy előjöhetnek újra.
Én voltam már úgy, hogy szerelmes voltam egy fiúba. Aztán nem lett belőle semmi akkor. 10 év után láttam újra FB-n, és előjött minden. Nem lettem szerelmes, hanem olyan rossz érzés volt. Tetszett, meg féltékeny voltam a barátnőjére, hogy ha anno összejön a dolog, én is lehetnék a lány helyében. Napokig sokat gondoltam rá, kicsit szomorú is voltam. Aztán ez elmúlt.
3/9 A kérdező kommentje:
igen, ezt én is tapasztalom barátaimon is, hogy azt hiszik, rég elmult, aztán csak eszükbe jut 10-12 év távlatábol is. illetve volt, aki igy döbbent rá, hogy tudat alatt volt utána hozzá hasonlo párja és befolyásolta a későbbi párválasztásait valamilyen modon. érdekelnének ilyen tapasztalatok. de ezek általában nem tudatosulnak az emberekben.
2016. márc. 10. 16:03
4/9 anonim válasza:
Szerintem igen. Én 7 éve, a gimiben voltam nagyon szerelmes vakakibe,és nem telik el úgy nap,hogy eszembe ne jutna,pedig már mást szeretek.
5/9 anonim válasza:
Van, akinél igen, de szerintem általában nem.
6/9 anonim válasza:
Csatlakozom az igenek csoportjába..nagyon frusztráló. Nem olyan mint régen, de azért a közönynél több. Pedig jó ideje barátom van és őt szeretem. De az első nagy szerelmet úgy látszik teljesen nem tudom elfelejteni.
7/9 anonim válasza:
Ha valaki kevés szeretetet kapott az életben, valószínűleg ezek mélyebb nyomot hagynak, mint azoknál, akiknek ilyen problémájuk nincs.
8/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire ismerte szerintem valaki a plátói szerelmét.
Nekem évekig tartó plátói "szerelmem", rajongásom egyik pillanatról a másikra simán elmúlt.
9/9 anonim válasza:
Igen. Ma évek óta először láttam az utcán azt a férfit, akit 3 évig szerettem, és most is érzek valami hasonlót. Nem vagyok belé szerelmes már, de olyan furcsa, szomorkás érzetem van azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!