Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb kapcsolatok, legnagyobb szerelmek barátságból születnek, amikor kikerülsz a barátzónából?
Nem untad még ezt a barátzónás baromság mára? http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Fogd fel, ha barátzónába kerülsz, onnan nagyon kicsi a százalék,hogy lesz belőle párkapcsolat!
Szüleim és nagyszüleim se barátzónásak voltak és nagyszüleim halálukig együtt maradtak, több mint 50 év házasság volt mögöttük. Szüleimnek idén lesz a 32.
Én jelenleg egy 3 éves párkapcsolatban vagyok és NEM barátzónából indult!
És mi ez a baromság, hogy a "A legjobb kapcsolatok, legnagyobb szerelmek barátságból születnek, amikor kikerülsz a barátzónából?"
A pár akivel együtt vagy = szerelmed, szeretőd, barátod, lelkitársad..stb. minden együtt alkot egy egészet!
Kikerülni a barát zónából nem lehetetlen, de igen csekély az esély. Amikor sikerül is, abban is gyakran benne van a "ha nincs ló, a szamár is jó" effektus. Ettől függetlenül elsülhet jól is, de igen ritka.
Én inkább a villámcsapás jellegű kapcsolatokban hiszek. Az enyém már több, mint 15 éve tart, szóval nem törvényszerű az "ellaposodás" ebben az esetben sem.
A legjobb kapcsolatok, legnagyobb szerelmek barátságból születnek - IGEN
amikor kikerülsz a barátzónából - NEM
Ha a barátzónaába rakás megtörtént, onnan nehéz kikerülni. Ha más módon történt a barátkozás, abból lehet szép szerelem.
A férjemmel való kapcsolatom körülbelül 14-15 éves korunkra húzódik vissza. Mindketten ugyanabban a faluban éltünk.
Ekkor kezdődött mindkettőnknek az, hogy kicsit el szabadott járni barátokkal,barátnőkkel sétálni, fagyizni, beszélgetni szombat este a falu parkjába. Ekkor ismerkedtünk meg jobban, és érdekes, így visszagondolva, már akkor is volt közöttünk egy kis szikra, de ebben a korban, inkább szimpátiának nevezném.
Ez így ment 16 éves korunkig, aztán nekem jött egy "hullámom", egy tipikus rosszfiú, aki elcsavarta a fejemet. Akkor se nem láttam, se nem hallottam, mindenki mondta, hogy hagyjam a fiút, mert csak kihasznál, de én senkire nem hallgattam. 1 évig ment ez így, aztán szakítottunk. A férjemmel újra felvettem a kapcsolatot, sokat beszélgettünk, és a szikra ugyanúgy megvolt, mint gyermekkorunkban. 18 évesen összejöttünk, most 26 évesek vagyunk és már van egy pici lányunk :-) A kapcsolatunk teljesen harmonikus, rengeteget beszélgetünk a mai napig, a kapcsolatunk nagyon elmélyült.
Az én példámat nézve, igen, lehet barátból szerelem, de mint előttem írták, azért a barátság időszakában is kell, hogy legyen egy bizonyos plussz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!