Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti már voltatok ilyen helyzetbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti már voltatok ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés

Amikor a párommal veszekszünk,MINDIG úgy érzem,hogy egy rossz szó és vége mindennek. És ebbe eleve rossz belegondolni,és még ha nagy veszekedések lennéknek. De nem azok. Ezek kis apró dolgok. Ez azt jelenti hogy nem illünk össze?Vagy mit jelent?(Minden veszekedésnél ezt érzem)

Tudom hogy sok párkapcsolatban vannak ilyenek..de félek bármit is mondani neki amikor veszekszünk,mivel volt már hogy rossz szót szóltam,és 2 hónap kihagyás volt. Ettől félek hogy megint valami rosszat mondok,és vége. Vagy ettől nem kéne félni?Túlreagálom?

2019. aug. 18. 01:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj tőle, úgy is vége lesz előbb utóbb.... Ezt nem lehet sokáig húzni.

Én is voltam ebben a helyzetben.

Ezért csak VOLTAM

2019. aug. 18. 01:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam, de ennek a kapcsolatnak így mi értelme? Semmi.
2019. aug. 18. 01:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. aug. 18. 01:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Rettegsz, mert egyszer már szakított. Szerintem sincs ennek így sok értelme.
2019. aug. 18. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Életemben nem veszekedtem még párommal (csak viccből, hogy kifigurázzuk a rossz kapcsolatokat)

Ha problémánk van, azt vitával oldjuk meg, értelmes emberek módjára, észérveket felhozva, kompromisszumra törekedve.

Ez jelentheti, hogy nem illetek össze, de sokkal inkább jelenti, hogy buták vagytok egy párkapcsolathoz. Ha az egyik fél tudna kommunikálni, akkor ő be tudná terelni a kommunikációt egy ilyen win-win szituációra törekvő vitahelyzetbe. Ti jelenleg ezt nem tudjátok megtenni. De szerencsére ez egy fejleszthető készség, tehát mindenképp ajánlom, hogy fejlődjetek a kommunikációtokban! Nem csak párkapcsolatban fog jóljönni! 🙂

2019. aug. 18. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!