Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi lehet a fejébe? Össze vagyok zavarodva.
Van egy pasi akivel már körülbelül 1 hónapja kavargatok. Először semmit nem éreztem iránta, majd elkezdett bókolgatni én meg vettem a lapot. Elkezdtem hozzá közeledni, de 2 napra rá teljesen közömbös volt. Aztán rá 1 hétre hétvégén ittunk egy házibuliban, és elkezdtük egymást ölelgetni, majd félrehívott hogy neki nem kell kapcsolat, aranyos vagyok stb. Volt az életébe nemrég egy lány aki otthagyta, és akkor nagyon össze volt törve, és lehet ez is közrejátszik nála. Mert mondta hogyha valaki eljátssza a bizalmát akkor utána nagyon nehéz bárkinek is elnyerni. Ennek ellenére ráültem, elkezdte simogatni a lábam és rámhajtotta a fejét. Teljesen összezavar. Majd egy következő hétvégén szintén hasonló volt a szitu. Felmentünk a haverhoz és odajött hozzám, elkezdtünk csókolózni majd bementünk a szobába (nem történt semmi) és megint ugyan azt mondta: neki nem kell kapcsolat, közben ki volt borulva hogy nekem ezzel fájdalmat okoz. Majd a haverjai tanácsára megfogadtam hogy ne éljem bele magam annyira és inkább legyek távolságtartó hogy nehezebben érjen el. És így is tettem,következő összeröffenéskor magától jött oda hozzám, és végig követett mint valami kiskutya.
Talán az volt a baj hogy eddig túlságosan nyomultam és ez taszította?
Na mindegy, akkor bevallotta hogy tetszek neki,kavarhatunk de neki még nem kell kapcsolat. (Szokásos mondat). Aztán történtek köztünk dolgok aznap este. De másnap józanul megint mintha kicserélték volna.. a peoblémáit is csak részegen mondja el, és csak így tudok hozzá közel kerülni. Nem tudom hogyan törjem meg. A barátaink mondták is hogy ez nem lesz egyszerű folyamat. Nehéz eset.
Nem értelek, ha ennyire egyértelműen a tudomásodra hozza, hogy nem kellesz neki akkor mit erőlködsz vele?
Persze, lehet, hogy megfektet azért, mert hülye lenne kihagyni egy lehetőséget, de ne számíts többre.
A többi csak porhintés. Mármint, hogy mennyire szenved, ugyan... Valamit kell mindani, hogy miért utasít el. Kapcsolatot nem akar csak lefektetni maximum.
Emberünk ürítene beléd, de annyira nem tartja sem magát, sem téged, hogy párkapcsolat legyen belőle.
Semmi rosszat nem tettél, nyugalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!